Osobna vaha

budkira

na tej mojej napriklad ano a ako som si myslela, ze to vyuzivat nebudem, tak opak je pravdou, kolko krat sa mi proste nechce spinit este aj odmerku

budkira

tiez mam taketo veci na linke. aj vahu a dokonca aj mixer, lebo sa mi hodi k linke a pekne na nej vyzera xixi. inak co tak sledujem mnoho ludi sa zacalo riadit tymi kalorickymi tabulkami

dandiena

Naaa parádnu si si vybrala. Ja mám tiež tú istú značku, len trocha iný model ale nedám na ňu dopustiť. Má svoje miesto na linke, keďže sa na nej neustále niečo váži, tak je ju aj zbytočné schovávať

stanchelka

Pozri, túto som ja kúpila, teraz mali super ceny a asi ešte aj majú v Planeu, keď black friday akurátne bol, tak možno by si ju kúpila ešte za lepšiu cenu ako som ju ja. Lebo teda ja som už nemohla vydržať, keď som pozerala :D

marrae

Dandiena nemohla by si mi poslat aku to mas? Ak teda je to kuchynska, lebo taku by som rada manzelovi na vianoce kupila, to by sa potesil, kedze si vsetko vari a tak, cize toto by mal taku pomocnu barlicku aspon.

monchitta

tiez som s tym zacala cca pol roka dozadu. na zaciatku to bol v celku boj, ale uz to ide tak nejak samo, zvlast ak teda na sebe vidis vysledky. tiez mam taku vahu, kde mi to ukazuje to je v takomto stravovani ten najlepsi pomocnik

dandiena

Aj ja mám digitálnu...aj sme si kúpili takú, čo sa dá prepojiť s kalorickými tabuľkami...akože obávala som sa toho, že či nám to pôjde, či sa budeme vedieť s tým vážením nejako zžiť a tak, ale poradilo sa...

henkalic

Podla nazvu si myslim, ze myslela skor osobnu vahu. Inak aj ja mam aj osobnu ale aj tu kuchynsku digitalnu, je to podla mna presnejsie ale aj prehladnejsie vazenie

sporenta

svecka myslíš váhu kuchynskú alebo osobnú?...my máme obe digitálne, dnes si už neviem predstaviť mať nejakú inú...