ahojte.. otazka... Melissa 631 039.. je osobna vaha..spustit by sa mala podla manualu..ale neide to... ako to mam urobit? ja len ci tu nemal niekto podobny problem s tymto vyrobkom... dik..
Osobna vaha
stačí keď máš v mobile aplikáciu...že to máš prepojené a vidíš aké BMI máš a aké by si mala mať...a od toho sa môžeš odraziť...tam sa berie do úvahy - váha, výška a vek...
No tak potom super. Ona ti teda aj vie ukazat, aka by mala byt tvoja optimalna vaha alebo take nieco? Podla coho sa teda riadite, ze kolko by ste mali eventuelne schudnut
My mame tiez takuto inteligentnu alebo akoby som to nazvala a kupili sme si ju zato, ze sme chceli vediet ako na tom sme, predsa len vacsinou my s muzom v lete naberieme kila, predsa len pivo, zmrzlina, kadeco ine, nedavame si nejako pozor, tak teraz aspon budeme vediet co a ako a musime sa dostat do formy.
par dni preslo, tak som sa ta chcela opytat, ci si si uz nejaku vahu kupila a ci si teda vybrala taku, co sa da napojit aj na tu aplikaciu alebo si si vybrala bez toho?
usudzujem podla toho co pises, ze mas taku vahu, ako nejake som pozerala, no nedokopala som sa k tomu si nejaku pozriet. tie udaje o ktorych si pisala, su smerodajne, ci len take orientacne
o nieco su drahsie, ale tie rozdiely v cenach nie su take velke, ze by to cloveka nejako zruinovalo a hlavne ked si vezmes, ze takato vaha tak to je jednorazova investicia a mas vystarane, lebo mas prehlad o bmi, o pomere svalov, tukov a nemusis chodit kazdy mesiac na take tie merania, ktore sa zakazdym platia.
ako v tejto dobe si myslim ze je fajn ak nieco take vaha ma, no to budu asi drasie kusky ako len take vahy, co len teda vazia samotnu vahu cloveka ci?
vazitmby mala tak ci tak, to je asi len doplnok pre niekoho, kto take chce a ak vobec nemas o take nieco aujem, ved nie je problem si vybrat vahu bez toho, ci?
Ale nemusím si tú aplikáciu sťahovať a spárovať to s váhou, keď nechcem, či? Či to je podmienka, aby všetko fungovalo ako má?
To by si chcela mat ty v mobile, ci aby to vsetci mali, co sa budu vazit?