Ahojte, chcel by som sa vas spytat na takuto vec. Vadilo by vam, ak by vasa priatelka (2rocny vstah) isla lyzovat so svojou partiou a byvalym? S tym, ze si to s nim konecne chce urovnat, lebo je na nu stvalen nasraty kvoli ich rozchodu a co mu spravila? Podotykam ze byvaly je ten predomnou. Ubytovani bydu vsetci v jednej miestnosti. Mal som ist povodne aj ja, ale skrz toho byvaleho nejdem, nakolko by to nerobilo dobrotu. Zeny, co by ste spravili na jej mieste, ak by vam priatel povedal ze by bol radsej ak by nesla a podme kludne niekam inam, kludne aj tam, ale nebyvajme spolu (nie je totiz uz volne a museli by sme byvat inde). Je to tak zhruba napisane, tak ked tak doplnim info.
Moc dakujem za reakcie
Mozno banalny problem, mozno nie
Vlastne suz nemohla by mi momentalne lepsie dokazat ze ma lubi.
nozaj tu nič neporiešiš...v podstate si jej dal slobodu, rozhodnutie si nechal na nej, s tým že jej nič nezakazuješ. ak ostane doma OK ak pôjde, potom jej ale nič nevykrikuj a nevyhadzuj na oči lebo si jej to schválil. Možno to bude aj na niečo dobré a na druhý deń jej budeš tak chýbať že sa utvrdí v tom že bez teba už nikam nepôjde :-)
Suz dufam ze to takto nakoniec zoberie aj ona.
vidis kolko nazorov sa zhodlo ze partner by mal byt na prvom mieste! byt s milovanou osobou a este o to viac ked obaja planujete spolocnu buducnost a byvate spolu by sa podla mna nemala takto chovat..
keby sa aspon snazila nieco urobit aby si siel aj ty, vymysliet nejake riesenie , ze si to nevie predstavit bez teba, ze si to tak neuzije bez svojej lasky
neviem pisem ako by som sa chovala ja..pretoze pre mna je moj priatel vsetkym! samozrejme aj priatelia su pre mna velmi dolezity ale nie az tak ze by osm sa isla s nimi zabavat a vyhovarat ze udobrit sa s byvalym koli dobru partie..a priatela by som nechala 3 dni doma sameho..to by som sa ani zabavit nevedela
Sun mas aj tak trochu pravdu. Ja viem ze to OK nie je, nepotrebujem presvedcit. Zaujima ma nazor ostatnych, aby som sa skor presvedcil ze mam spravny nazor:)
Uz davno niesom tak bezhlavo zamilovany, aby mi pekny usmev zatemnil mozog:)
Milujem ju to ano, ale s rozumom a hrdostou.
mam pocit,ze chces sam seba presvedcit,ze je to ok,len chvalabohu zdravy usudok ta v tom brzdi.
mne by bolo teda dost blbe nechet toho svojho doma,len preto,ze vazeny byvaly tam bude.
Barbinka aj tebe?:)
Letnicka presne, prave to ma stve, ze x krat sa videli a ona to chce takto hrotit. Ja by som sa mohol na celu akciu vykaslat, ak by sa tam mala moja priatelka citit zle. A bez nej by som rozhodne nesiel, nie po tom comala ist a nakoniec musi ostat doma, lebo byvala. Je to padnute na hlavu.
Denz do mna neripe, v tomto som si uplne isty. A ked nie, je to jej problem, ona si uvedomi o co by prisla. A ak nie, ja nechcem stravit zvysok zivota v strese ze kde co vyviedla. O taku nemam ani najmensi zaujem.
Ona sa este nerozhodla ci tam pojde. Nasa posledna komunikacia bola o tom ze ja by som bol rad ak by nesla a vysvetlil som jej dovody preco. Aj to ze jej to nezakazujem, ale vadi mi to a rozhodnutie je na nej. Z jej reakcie uvidim akym smerom sa dalej uberat. Vzdy vravievala ze si robila co chcela a preto vsetky vstahy skoncili. Uvidime kto sa bude smiat naposledy.
je divné, že keď máte takéto plány do budúcna, že uprednostní nejakú partiu pred svojim priateľom.....
Laloa, on ju nevyhladava, zhodou okolnosti tam bude. Su totiz vsetci spoluziaci zo strednej, ktori sa stale stretavaju. Akurat nie vzdy sa moze stretnut aj on.