Ahojte, chcel by som sa vas spytat na takuto vec. Vadilo by vam, ak by vasa priatelka (2rocny vstah) isla lyzovat so svojou partiou a byvalym? S tym, ze si to s nim konecne chce urovnat, lebo je na nu stvalen nasraty kvoli ich rozchodu a co mu spravila? Podotykam ze byvaly je ten predomnou. Ubytovani bydu vsetci v jednej miestnosti. Mal som ist povodne aj ja, ale skrz toho byvaleho nejdem, nakolko by to nerobilo dobrotu. Zeny, co by ste spravili na jej mieste, ak by vam priatel povedal ze by bol radsej ak by nesla a podme kludne niekam inam, kludne aj tam, ale nebyvajme spolu (nie je totiz uz volne a museli by sme byvat inde). Je to tak zhruba napisane, tak ked tak doplnim info.
Moc dakujem za reakcie
Mozno banalny problem, mozno nie
ja by som tiež nešla nikam bez priatela-a to že tam ide,vyzerá akoby jej ešte na tom záležalo.Počkaj kym príde a zisti,čo poriešili,či sa udobrili,a či nebodaj sa budú stretavať.Vyzerá to dost hlúpe,svojho nechat doma a íst s byvalym.Zisti,čo cíti k nemu,a čo k tebe a spytaj sa,čo si myslí o vašej budúcnosti,či to má zmysel,byť spolu
suz zijem s nou 2 roky, planujeme splu kupu noveho bytu, chceme dieta do 2 rokov.
Ona vie preco tam nemam ist, ja to viem tiez. Nezapadol by som tam a bol by som ako piate kolo u voza. Ona tam nejde primarne kvoli nemu, ale kvoli partii jej najblizsich priatelov. Kazdy rok chodia. Min. som tam bol aj ja, ale to tam nebol on. Ona by bola velmi rada ak by som tam bol, ale obaja sme sa zhodli ze ja by som sa tam necitil dobre. A to ci tam aj tak pojde, tak to prave som zvedavy a pytam sa na nazori inych, aby som vedel ako by aj reagovali aj nezainteresovani.
mne sa zda velmi cudne to ze ona nema vobec zaujem aby si tam bol..
ako zareagovala ked si jej povedal ze tam nejdes koli nemu?
a ako vies ze nechce s byvalim nieco riesit? hmm? odkial beries tu istotu?
suz to je jasne.
Povodne to bolo organizovane ako spolocny vylet aj so mnou. Nakoniec sme vsak zhodnotili ze to nebude dobry napad nakolko tam ide aj on a nebudeme mat ani vlastnu izbu.
S ostatnym uplne suhlasim, aj ked si stale myslim ze ona to ma v hlave zrovnane a neuvazuje nad navratom.
Katicka mal som tam ist aj ja povodne. AK by sme byvali aspon na vlastnych izbach, tak cert to zober. Tych ludi poznam a stretavam sa s nimi, ale ked je tam byvaly nikdy to nie je take ako ked tam nie je. Su to predsa jeho kamarati, tak je jasne na koho strane stoja. A 3 dni vkuse v jednej miestnosti to mi znie ako ponorka po 2 hodinach. Preto tam nejdem, lebo ja by som sa tam rozhodne dobre necitil. Otazne je, coho je ochotna sa vzdat moja priatelka a coho nie.
ako ti oznamila ze tam chce ist?
ze partia ju zavolala na lyzovacku? alebo ze ide na lyzovacku ze sa chce udobrit s byvalim
podla mna ako pise denz nevie este sama ci chce teba alebo stale jeho a ,,udobrenie,, je len zamienka..a ani si rasdsej nepredstavujem to udobrovanie na lyzovacke
podla mne jej na tebe velmi nezalezi ked si jej navrhol ze sa ubytujete inde a ona si toci stale ze sa to neda a neviem co..
tak jej navrhni ze pojdete ty a ona na pekny vylet ako sa zachova..ak stale bude chciet ist tam koli udobrenie s byvalim podla mna je nieje co riesit...
pretoze mne je viacej moj priatel ako kamarati a nie to este byvaly
Denz z jej strany je to uplne v pohode, ona s nim ziadny problem nema. Ani sa nechce k nemu vratit, to by som citil a uz by to davno urobila. Len chce aby ich paria fungovala tak ak odovtedy. (co je podla mna nemozne vzhladom na to co sa stalo)
Letnicka to nie je stara partia, oni sa stale stretavaju, ale uz nie tak casto a v takom pocte. Su to jej priatelia, s ktorymi je stale v kontakte. Nie niekto, s kym by sa stretla po rokoch. Aj s byvalim sa naposledy stretla tak 2 mesiace dozadu a bol som tam aj ja. Ale bolo to len par piv a jeden vecer cca 12 ludi. Akurat ta atmosfera a komunikacia nie je to co byvalo.
no asik to nie je az take nevinne
s kazdym byvalym mam vsetko vyriesene a riesila som to pri rozchode.
ak sa s tym on nevie vyrovnat,mala by sa mu skor vyhybat.
a inak suhlasim s nazorom,ze viac by ju mali zaujimat tvoje pocity.