Mozno banalny problem, mozno nie

Príspevok v téme: Mozno banalny problem, mozno nie
dilema2x

Ahojte, chcel by som sa vas spytat na takuto vec. Vadilo by vam, ak by vasa priatelka (2rocny vstah) isla lyzovat so svojou partiou a byvalym? S tym, ze si to s nim konecne chce urovnat, lebo je na nu stvalen nasraty kvoli ich rozchodu a co mu spravila? Podotykam ze byvaly je ten predomnou. Ubytovani bydu vsetci v jednej miestnosti. Mal som ist povodne aj ja, ale skrz toho byvaleho nejdem, nakolko by to nerobilo dobrotu. Zeny, co by ste spravili na jej mieste, ak by vam priatel povedal ze by bol radsej ak by nesla a podme kludne niekam inam, kludne aj tam, ale nebyvajme spolu (nie je totiz uz volne a museli by sme byvat inde). Je to tak zhruba napisane, tak ked tak doplnim info.
Moc dakujem za reakcie

sway

No z mojho pohladu je od teba sebecke,ze jej nechces dovolit vyriesit si veci s byvalym a hned sa vyhrazas fatalnymi nasledkami na vas vztah.
Podla mna nema nic zle za lubom a mozes si gratulovat,ze ti o tom vobec povedala..

dilema2x

saway samozrejme ze nie vzdy ludia robia to co chceme. Ale su urcite veci, ktore chceme aby nerobili. A ak im zalezi na tych druhych a ti su pre nich dolezitejsi, tak tie rozhodnutia robit nebude. Ak sa citi byt tymto obmedzovana, nech sa paci, nikto ju nedrzi. Ja tak isto musim robit kompromisy a prave kompromis je ustupok na oboch stranach.

sway

Hej,ty vies ake chces aby spravila rozhodnutie :-) - to hovori za vsetko..Davaj si pozor,nie vzdy sa ludia spravaju tak ako chces a napriek tomu s nimi treba zit.

ramirka

dilema...mas perfektne nazory, akoby som seba pocula vysvetlovat taketo zalezitosti :))...vsetko si jej vysvetlil je to na nej a naozaj podla toho uvidis..necitala som tu vsetko skor len preletela, mna zaujala veta ze ona si robi co chce, nuz ale vztah je v prvom rade o kompromisoch a ked si jej jasne povedal ze by ti to vydilo ak pojde a ona pojde, je bez urazky sebecka. pretoze malo by byt jej prvorade to ako sa citis a ked jej ponukas nahradu ze neostane doma a moze si uzit tak ci tak...

dilema2x

saway nevies nic o nas a o nasich rozhodnutiach. Zatial nebolo nic co by mi vadilo, toto je prva vec. Ja viem ake chcem aby spravila rozhodnutie. Nic jej vycitat nebudem ani nic dalsie hovorit. Ak si vyberie, pre nu to bude spravne rozhodnutie. To ako to ovplyvni nas dvoch, to uz sa uvidi.

sway

Povedat si jej povedal svoje a je na nej,co spravi..Ak budes viac tlacit,bude to hranicit s vyhrazanim.Teraz mozes cakat ako sa rozhodne,popripade ju zaujat obdobnym planom so svojou peknou kolegynou - to uz zavisi od toho aka si povaha..
Inac nehraj sa na cloveka,co nic nezakazuje.Keby si respektoval jej rozhodnutia,nezakladal by si temu pri prvom momente,ked sa priatelka nesprava podla tvojich predstav.