Mozno banalny problem, mozno nie

Príspevok v téme: Mozno banalny problem, mozno nie
dilema2x

Ahojte, chcel by som sa vas spytat na takuto vec. Vadilo by vam, ak by vasa priatelka (2rocny vstah) isla lyzovat so svojou partiou a byvalym? S tym, ze si to s nim konecne chce urovnat, lebo je na nu stvalen nasraty kvoli ich rozchodu a co mu spravila? Podotykam ze byvaly je ten predomnou. Ubytovani bydu vsetci v jednej miestnosti. Mal som ist povodne aj ja, ale skrz toho byvaleho nejdem, nakolko by to nerobilo dobrotu. Zeny, co by ste spravili na jej mieste, ak by vam priatel povedal ze by bol radsej ak by nesla a podme kludne niekam inam, kludne aj tam, ale nebyvajme spolu (nie je totiz uz volne a museli by sme byvat inde). Je to tak zhruba napisane, tak ked tak doplnim info.
Moc dakujem za reakcie

dilema2x

Suz to sa bat nemusis. poznam jej hodnotu tak isto aj svoju, resp. poznam hodnotu svojho psychickeho zdravia a pohody. Tak isto mam aj svoju hrdost. Tak daleko aby zacala moju dobrotu zneuzivat to nikdy nenecham zajst. Ak si to nedokaze vazit, verim ze na svete existuje taka, co bude so mnou stastna a bude rada ze je prave so mnou.

suz

no to je dost na to aby si to uvedomila ze ty by si jej mal byt prednejsi ako kamarati a udobrenie s ex

ty si velmi dobry clovek na nu, co jej vo vsetko vyhovie len aby bola stastna..

je to krasne..ale len to chvile kym to nezacne zneuzivat...

a nakoniec uvidis este ty budes ten zly..ze ona ta volala a ty si nesiel..

dilema2x

Jasne, to som jasne navrhol. Ze doslova velmi rad ta zoberiem kam len chces. Kludne podme aj tam, len byvajme inde (co by znamenalo ze nemozeme spolu zorovat). Kludne podme s hocikym inym, alebo len my dvaja, to je na tebe ako chces. Zatial nereagovala a predpokladam ze zajtra v saune ked tam bude aj jej kamaratka (co tam tiez ide) bude prehovaranie ze sa nemam coho bat a bla bla bla.

dilema2x

Letnicka nemil si pojmy. Ja som jej nic neschvalil. Len som jej povedal ze mi bude vadit ak tam pojde bezomna. Nikdy nikomu nic nezakazujem, len im poviem svoj nazor. Potom ked budu musiet znasat nasledky svojich rozhodnuti, je to len a len ich problem. So zakazmi a restrikciami sa nic neriesi. Skor s osvetou. Ja je nic vycitat nebudem, len budem vediet co je ochotna pre mna spravit (a myslim ze nechcem tak vela). Nechcem priatelku, ktora nie je ochotna spravit ustupok ak mi to evidentne vadi. Mne ak by povedala ze jej vadi ist na vikend s kamaratmi do chorvatska, tak by som nesiel, lebo by som ju nechcel trapit. so zakazom to nema nic spolocne. Takto ja nefungujem. Chcem aby si uvedomovala dosledky svojich cinov. Vzdy poviem svoj nazor. Nikdy mi nemoze povedat ze som nic nepovedal alebo nenaznacil. Nie som ovcou vo vstahu, co vsetko mlcky trpi.