Ahojte, chcel by som sa vas spytat na takuto vec. Vadilo by vam, ak by vasa priatelka (2rocny vstah) isla lyzovat so svojou partiou a byvalym? S tym, ze si to s nim konecne chce urovnat, lebo je na nu stvalen nasraty kvoli ich rozchodu a co mu spravila? Podotykam ze byvaly je ten predomnou. Ubytovani bydu vsetci v jednej miestnosti. Mal som ist povodne aj ja, ale skrz toho byvaleho nejdem, nakolko by to nerobilo dobrotu. Zeny, co by ste spravili na jej mieste, ak by vam priatel povedal ze by bol radsej ak by nesla a podme kludne niekam inam, kludne aj tam, ale nebyvajme spolu (nie je totiz uz volne a museli by sme byvat inde). Je to tak zhruba napisane, tak ked tak doplnim info.
Moc dakujem za reakcie
Mozno banalny problem, mozno nie
Januliq spytaj sa na terajsieho nazor a zariad sa podla seba.
Je len na tebe co to bude pre vas dvoch znamenat a ako to ovplyvni vas vstah.
Ja tiez nemam problem s vela vecami, ale z par mam a poviem to. Je len na nej ako sa zariadi, podla toho sa zariadim aj ja.
dilema- mam pocit,ze ona si este nie je ista co a koho vlastne chce........stale ju laka zrejme nieco aj k nemu.
Ona viem ze mi to nerobi dobre. Jediny argumet je v tom, ze nebudu mat moznost byt od seba a ona bude mat moznost to urovnat, aby nehustla atmosfera v ich partii vzdy ked sa stretnu.
Jasne za ja by som kaslal na to, na to mala mysliet pred tym ako spravila taku blbost s niekym z partie. Ja som hlavne zvedavy kto je jej prednejsi. Ako som uz pisal, nemam problem ak idu von zurovat a je tam aj on, su predsa len jedna partia, ale toto mi uz vadi.
Chodili spolu 1 rok predomonou. Rozisli sa kvoli jej blbosti. V den ich rozchodu spoznala mna. Nechodili sme hned spolu, asi az po 3 mesiacoch sme to skusili a dodnes je nam spolu uzasne.
zaujimave, mam podobny problem. S terajsim priatelom sme spolu cez 3roky a byvaly (s ktorym som normal kamoska) ma volal lyzovat. Priatel ma este skusky, ja som uz doma, ale neviem co mam robit...
ahoj
ja si myslím, že kedže ste spolu 2 roky, tak takéto veci mala mať dávno vyriešené! a že je na ňu nasratý? no kašlala by som na ňho! v prvom rade by ju malo zaujímať ako sa cítiš ty.. skús sa jej opýtať ako by sa jej napr. páčilo, kebyže ideš ty na nejakú chatovačku, kde bude aj tvoja bývala.. neviem.. je to divné..
ja mam tiez vyse dvojrocny vztah a ked si predstavim tvoju situaciu, tak ja byt na mieste tvojej priatelky, tak urcite by som milionkrat radsej sla so svojim priatelom ako by som mala ist bez neho, ale zato s mojim byvalym...suhlasim s nazorom barbinky ze to ,co bolo s nejakymi byvalymi netreba riesit a zaoberat sa tym...
ak sa smiem spytat s tym svojim byvalym chodila ako dlho?
Denz ona to vie, povedal som jej to. Ja je nic zakazovat nechcem a ani nikdy nebudem. Vzdy jej poviem akurat moj nazor a pocity. Rozhodnutie je uz na nej.
Prave preto som zalozil tuto temu, aby som vedel ako by reagovali ostatni. Ako by som reagoval ja to viem.
Len chcem vediet ci to moc nehrotim.
Ano, takto by som to riesil aj ja z mojej strany. Problem je v tom, ze oni su partia uz od strednej. Aj tak by si tam nesla? Inokedy sa kludne stretnu, aj ked to nie je uplne ono. Myslim tym niekam sa ist zabavit, zazurovat, ale toto mi pride min. pre mna ponizujuce. Tak ja musim ostat doma kvoli tomu ze tam nemam co hladat (a ani nemam zaujem sa nejakym sposobom stretavat s jej byvalim) a ona je este pomaly urazena ze co na tom je.