Mozno banalny problem, mozno nie

Príspevok v téme: Mozno banalny problem, mozno nie
dilema2x

Ahojte, chcel by som sa vas spytat na takuto vec. Vadilo by vam, ak by vasa priatelka (2rocny vstah) isla lyzovat so svojou partiou a byvalym? S tym, ze si to s nim konecne chce urovnat, lebo je na nu stvalen nasraty kvoli ich rozchodu a co mu spravila? Podotykam ze byvaly je ten predomnou. Ubytovani bydu vsetci v jednej miestnosti. Mal som ist povodne aj ja, ale skrz toho byvaleho nejdem, nakolko by to nerobilo dobrotu. Zeny, co by ste spravili na jej mieste, ak by vam priatel povedal ze by bol radsej ak by nesla a podme kludne niekam inam, kludne aj tam, ale nebyvajme spolu (nie je totiz uz volne a museli by sme byvat inde). Je to tak zhruba napisane, tak ked tak doplnim info.
Moc dakujem za reakcie

letnička

Denz nevrtaj do neho...davaš mu do hlavy chrobaka a vybáji si aj to čo sa nestalo...

vraviš že sa pravidelne stretavajú a naposledy sa aj s byvalym videli pred 2 mesiacmi? tak to už fakt nechapem čo chce ešte riešiť keď na to mali čas aj možnosti doteraz.

no nerieš to nech si ide...je to na nej. ona musi vedieť čo je pre ňu priorita. zábava s kamaratmi alebo ty. je to totiž trochu ine ako sadnuť si s kamoškami na kavičku.

laloa556

myslela som to tak, že na toho bývalého by som sa vykašlala.. ten by mal tiež chápať, že kočka má vzťah, v ktorom je šťastná a neotravovať ju.. keď sme sa s bývalým rozišli, pre jeho hovadiny, ktoré si uvedomil až keď som mala nový vzťah, v ktorom som doteraz, čo urobil, začal mi písať, vyvolávať.. ja som na to často nereagovala a až teraz skoro po 3 rokoch sa vieme normálne porozprávať a myslím, že je všetko o.k. a nevyhladávame sa.. len keď občas na seba "zavadíme" tak si povieme ako sa máme a tak :) a už je to iné.. takže by si to mal uvedomiť aj ten jej bývalý..
a na druhej strane ťa chápem v tom, že by si sa tam necítil dobre.. my sme raz boli takto na oslave jednej kamošky a prišla tam aj môjho bývalá.. no a nebol to príjemný pocit, kedže sa už vôbec nestretávajú (aspoň myslím:)) ale aj tak som sa cítila divne :)

JanulinQa

dilema2x

no ja sa priatela nemusim ani pytat, viem, ze by sa mu to nepacilo, isto by sa nahneval, preto radsej asi nepojdem, a ak, tak len vonku na hodinku dva pokecat s byvalym

suz

alebo jej povedz ze si sa rozhodol ze ides ako sa zachova :)

alebo chod a hotovo...ved on je minulost a ty si jej terajsi s ktorym tvori par a planuje buducnost..nech sa on citi neprijemne a nie ty!!

dilema2x

Denz a purblanka, jasne ze sa tam pripije, to bude 3 dnovy zur jak svina. Ved o to tam vlastne aj ide. Sama povedala ze keby jej islo len o lyzovacku, nejde na chopok.
Ja som si uplne isty co ku mne citi a ako to spolu planujeme. Stale len uvazujem, ci je dostatocny dovod bezproblemova partia, (ako celok) nie jednotlivci, alebo priatelova spokojnost. Znova opakujem ze umna tato volba bola vzdy jasna.

suz

vidis minuly rok ste tam boli vsetci,zabavili ste sa..tento rok tam ide aj jej ex a tiez tam chces silou mocou ist aj napriek tomu ze vidi ze by si chcel ist aj ty len nejdes prave koli jemu ale ona stale trva na tom ze tam chce ist..

podla mna ked sa tam milujete ako pises, chcete spolu byvat, mat babatko tak by sa mala zachovat ze by nesla..a zostala s tebou ...

toz moj nazor