Zaujimalo by ma ake mate skusenosti s pitim zeleneho caju? Ci ma jeho pitie na vase telo pozitivne ucinky. A hlavne by ma zaujimalo ci je pravda , ze je dobre pit zeleny caj popri diete? ci je naozaj spalovac kalorii? dakujem za vsetky odpovede :)
Zelený čaj
Aj ja som si tam uz objednavala. Maju tam vyborny aj ine veci na chudnutie www.domovzdravia.sk . Na chudnutie mi pomohol Obezin.
Ja pouzivam Matcha tee. Milujem tento caj. Najlepsi, co so som kedy mala; som kupila na domovzdravia.sk
ja tento čajík zbožnujem, snažím sa ho piť pravidelne, mám ho miesto kávy ale aj celkovo na detox organizmu :) ...vyskušala som rôzne, ale objavila som nejakú novú značku a je fakt perfektný aj keď kúsok drahší ako tie bežné. objednávala som z www.yoortea.sk.
zeleny caj je super miesto kavy
Zelené čaje sú naozaj dobrá vec pri detoxikácii organizmu, teda nielen že odorávajú nezdravé látky, pomáhajú pri chudnutí, doplňujú pitný režím. Ale treba si uvedomiť, že samotné pritie nestačí, treba sa aj hýbať. Odporúčam zelene čaje ako Yerba mate, Aloe vera. všetko k dostaniu na www.stito.sk za skvelé ceny.
matcha obsahuje az 5x viac antioxidantov ako zelenina, perfektne posilnuje imunitu, zlepsuje hladinu cholesterolu, posilnuje pamat a koncentraciu a uzasne spaluje kalorie. Pripravovat sa da na teplo aj studeno, pridava sa do koktejlov a do raw kolacikov ...mnam....
Ja kupujem matchu na www.teamarket,sk maju dobru cenu za 80g balenie a chuti podobne ako ta draha japonska. Dolezite je skladovat ju po otvoreni v chladnicke. A metlicku na matchu maju za super cenu!!!!!! Maju tam aj kadejake ine cajiky velmi kvalitne za dobre ceny a o rychlom dodani a milom pristupe k zakaznikovi ani nehovorim!!!!!!!!
prepacte posielam funkcny link www.wilfred.sk