inierka, mas deti? az potom mozes rozpravat o tom ako by si to do neviem kedy nepovedala... skus to nepovedat rodine ked skoncis hned na zaciatku v nemocnici ako ja, alebo ked vracias kade chodis...
btw, ani tie dupacky ti nebudu stacit jedny, ked sa ti decko zabrble od jedla, pogrcka a podobne, nebudem rozpisovat... ja som nikdy nebola zastancom toho aby decko malo vacsiu garderobu ako dospely clovek, ale potrebujes mat pre neho nejake veci a bat sa ci sa nieco nestane, keby som si to tak pripustala, tak dieta radsej nikdy nemam... dobre, povedzme, ze vazne nekupim takmer nic, len nejake jedny dupacky, jedno balenie plienok... no a potom co? prebalovat ho budem na parapete? kupat v kybliku? ja nevravim, ze postielka a kocik treba kupovat v 3.-4. mesiaci, ale taktiez nemozes odignorovat prichod maleho cloviecika a nieco pren pripravene byt musi...
ano, treba k tomu pristupovat triezvo, to znamena nie ten extrem, ze vsetko mam kupene uz v polovicke tehotenstva, lenze ani opacny extrem... nekupit nic kym si nebudem ista, ze male prezije...
a prave to nekupovanie "velkych" veci skor ako je doma dieta je znak povercivosti...
mirka, tak ja to mam teraz nie len z unavy, ale aj pachy mi strasne vadia, v kuchyni dlho nevydrzim a ani varit nemozem, snad sa to za par tyzdnov zmeni a konecne budem moct aspon existovat... a to nas caka este toto leto velka uloha, vypratat detsku izbu a dat ju do poriadku... uz teraz sa na to netesim... to sa tam bude musiet riesit aj podlaha, ci dame koberec, alebo nieco celkom ine, nove tapety a samozrejme aj nejaky nabytok, uff...