ako nad nim vyhrat? je spat asi 5x, vzdy mesiac po meciaci :( ATB zaberu, ale potom sa to vrati.. u urologa som este nebola.. beriem Uroval s D-manozou, som stale v teple, ale aj tak sa to vracia :-(
boli ma pri cikani, uz citim aj bolesti ladvin :(
Chronický zápal močových ciest
helenka: naozaj ti ten wobenzym pomohol...ja som to skusala ale akosi nepomohlo. Uzivas to v akom casovom intervale od jedla?
zuzusa...ak o tom nevies o zapale mocovych ciest sa hovori ako o chorobe medovych tyzdnov....ak spravne poznas svoje telo tak mocova trubica usti velmi blizko posvy a ak je niekto velmi nachylny staci jeden sex (podotykam normalny nie anal)a zapal je na svete. Lebo v okoli mocovej rury, posvy a "zadku" je tolko bakterii, ze aj keby bola hygiena akakolvek vzdy tam budu a staci ak mas napriklad vytok a ten sposobi zapal mocaka....
Ja to poznam velmi dobre, chronickym zapalom moc.ciest trpim uz cca 2-3 roky, pomohla mi liecba Urovaxom a jasne min. 2x do roka ma schyti silny zapal aj s krvou v moci a to musia nasadit antibiotika...Velmi blby pocit je ked ta tam stale nieco mierne pali a vecer to neda zaspat, treba pit urologicky caj, jest kanadske brusnice, pred sexom a po nom ist na vecko, nepouzivat klasicke mydla a ak trpite nejakou alergiou aj napr. sennou nadchou zacat ju liecit alergologom, lebo pri takychto alergiach je sliznica väcsia lebo je podrazdena a rychlejsie sa v nej uchytia bakterie...
Ja som bola pred týždňom u urológa, s opakovanými zápalmi močového mechúra. Brala som antibiotíka, ale zároveň som nasadila tiež enzymoterapiu Wobenzymom. Wobenzym ešte stále užívam, momentálne 3x3 tablety denne. Teraz sa cítim v pohode. Dúfam, že mi to vydrží.
Ako že zápal močových ciest spôsobené sexom?? To sa ako dá dosiahnuť? Ako nejde mi do hlavy že keď mám sex s partnerom a dostanem s toho zápal močových ciest.
Ja som mala zápal močových dali mi antibiotiká, pri kontrole zobrali mi moč poslali na testy sa zistilo že to nieje ešte v poriadku. Tak som šla k urológpvi a ten mi robil cievkovanie lebo že baktérie tam nie sú a pri tom cievkovaní zistil že mi treba spraviť aj rozšírenie močových ciest. Teraz chodím s vývodom a aj s vrecúškom. Neviem presne aký to ma význam robiť takýto zákrok ale dúfam že ho už v živote nepodstúpim.
AHOJTE,
JA SOM MALA CCA.3 ROKY OPAKOVANE ZAPALY, A POMOHLO MI VYSETRENIE NA MYKOPLAZMY,UREOPLAZMY A CHLAMYDIE. ZISTILI MI MYKOPLAZMY PNEUMONIA (KTORE SPOSOBUJE ZAPAL PLUC A KASEL) ALE JA SOM NEMALA PROBLEM S KASLOM. UROLOG MI POVEDAL ZE JE TO TAK ZAMOTANY VIRUS ZE MI TO ANI NEVIE VYSVETLIT AKO JE MOZNE ZE MYKOPL.PNEUM.MI SPOSOBUJE ZAPAL MOC.MECHURA.NASADIL MI ANTIBIOTIKA, VELMI NEZABRALI, TAK NASADIL DRUHE A TIE ZABRALI A JA UZ NEMAM ZIADNE MYKOPLAZMY ALE ANI ZIADNE PROBLEMY S MOCOVYM MECHUROM! ODPORUCAM KAZDEJ BABE SA DAT TESTOVAT (ODBER KRVI) NA TIETO TRI VECI, lebo darmo budu do vas tlacit antibiotika ked problem je niekde inde.
Mala som stastie na urologa, len mojho prveho urologa by taketo nieco ani nenapadlo.
ps:este hovoril ze sa stava ze sex sposobuje zapal moc.mechura, ale ze to sa inak lieci.
cievkovanie vobec neboli. je to len neprijemne, ale da sa to zvladnut. trva to len chvilocku, to vydrzis...a mozno ta ani cievkovat nebudu. a ak ano dava sa tam mesocain a to ti to tlmi...tak sa neboj a cim skor zajdi k urologovi