Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Martinka2

pozriem sa :) u nás nič také bohužiaľ nie je , ale tá kozmetika nie je drahá takže nevadí mi to :)... ano striebornú by som chcela a to je tiež z tých metalických noo aj ta šampanská by sa mi páčila :) čísla odtienov asi nepämatáš že?:) ja tiež len čiernu používam, alebo keď mam chut na farebnejsie nieco davam si tmavomodru alebo tmavofialovu :) a ja tu golden rose mam starsne dlho a je ako nova mam ju mozno rok aj daco :) a chcem vyskusat svetlu nejaku moze to tiez pekne vyzerat :)

Lucinka33

Pozri sa na nu, som zvedava ci sa ti bude pacit :) neviem ci aj u vas maju tie 20% zlavy do 14.2, poponahlaj sa :) a dufam, ze mi ta linka hned nevyschne :)
Vcera si tusim spominala, ze by si chcela vyskusat aj striebornu linku, taku tiez mali :) Mne sa velmi pacila aj taka ruzovo-sampanska farba (ja som ju tak nazvala, neviem opisat inak tu farbu :)), ale myslim, ze by bola prilis svetla. Radsej mam tmave tenke linky tesne nad mihalnicami :)

Martinka2

Lucinka
určite by s ami páčila ja sa na ňu pozriem teda len mam podobnú gosh ale to je skor do fialova....som si dneska kupila ruz cislo 100 :) som z neho nadsena :) krasna nude farba :)

Lucinka33

papaja, jasne poreferujem :) ale myslim, ze pri ich rychlosti objednania a dodania to bude najskor o tri mesiace :D

Lucinka33

Martinka, mne sa celkom paci, neviem ci tebe by sa pacila :) Paci sa mi, ze nie je taka vyrazna ako cierna, ale stale je dost tmava. Je to metalicka ocna linka, ale nezda sa mi v skutocnosti velmi metalicka :) Su v nej take drobne leskle bordove ciastocky, ale len veeelmi jemne. Podla mna je celkovo skor matna, mali tam ovela metalickejsie odtiene.
Vidis, ruze som si ani nevsimla :)

papaja

lucinka

ten ruz este nedosiel,ja uz aj pomaly zabudam,ze somobjednavala :D
teeda potom poreferuj aky je ten stetec

Martinka2

Lucinka
takže pekna je ta 6tka ano?:) a je metalicka ci matna ci aka?:) ja som si dnes tiez kupila nieco z Golden rose- ruz :)

Lucinka33

Caute baby :)
Martinka, kupila som si dnes tu linku Golden Rose, odtien c. 6. Je taka tmavohnedo-bordova, jemnejsia alternativa namiesto ciernej :) A s tou 20% zlavou vysla za super cenu :)
Papaja, to ma tesi, ze si spokojna :)Dnes som spravila objednavku Nyxu priamo u tej pani z CR. Tiez budem mat ruz B52 :) Potom este tonovaci balzam na pery v odtieni Copacabana, ceruzku na pery odtien Flower a este stetec na konturovanie oka - Contour Dome Brush MB14 :) Tesim sa velmi, predpokladam, ze o take 3 mesiace to mam doma ako na koni :D
Inak ten ruz Circe ti uz dosiel? Aky je? Nie je prilis taky bezovy? Vyzera byt taky velmi telovy a ja som bleda asi by som s nim vyzerala ako mrtvola :) Bala by som sa, ze mi pery akoby uplne vymaze z tvare :)

papaja

inak v UK vyhrali tekute linky od Rimmel,pouzivaju ich aj celebrity (nielen tie,co robia rimmel reklamu)tak skuste

papaja

baby zdravim

lucinka

s korektorom som fakt spokojna,konecne nieco,co zakrylo tie otras kruhy a ked si dam tu jumbo pencil tak mam take velkeeeeeee oci fakt krasne zvyrazni
tento mesiac setrim ale v marci robim nalet na tie nyx blushery a este nejaky ten ruz,zrejme tiez b52

gelove linky od oriflame mam,mne sa s nimi robi dobre,mam tie hnede,tie stetce co su knim pouzivam na pigmenty na tvarovanie oka vo vonk,kutiku a na to su super

ja mam od MAC jeden ruz,RUby woo,strasne krasne cerveny,vraj je to odtien,kt.pristane kazdemu,stal ma 11 libier a vobec nenosim cervene ruze ale hrozne sa mi pacia a niekomu aj pristanu tak ho skusam akurat tak doma,v UK som sa odvazila aj do ulic,tu radsej nie :)
no a urcite aj dlho vydrzi lebo raz pretriem a je to vyrazne poriadne