Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika NYX

Martinka2

papaja
nemôžem si cez teba objednať nejaké odtiene :( a by si mi to poslala dobierkou??:( kde najdem tvoj email?

Martinka2

papaja
nemôžem si cez teba objednať nejaké odtiene :( a by si mi to poslala dobierkou??:( kde najdem tvoj email?

Martinka2

hned v pondelok tam skocim a tiez poskusam hlavne tu striebornu a tu ruzovo-sampansku :P ...no vidis tak to chodi v KE :D

Lucinka33

Jaj, tak to je skoda, ze nemate testery. Ja som si vsetky tie metalicke linky vyskusala na ruke :) Niekto im ukradol tester? :D Ti ludia su strasni :D

Martinka2

ďakujem idem zsa pozrieť :) juuuj teším sa na ne u nás nemajú ani testery :( dneska sa pýtam či mi moze ukazat tester z toho ruzu co som si kupila a ona ze niekto nam ukradol :D tomu sa hovori predajna pod kontrolou :D pri tom to nie je samoobsluha ani nic :) tu sampansko ruzovu si normalne predstavujem :D

Lucinka33

Ano to su vsetko tie metalicke linky. No nepamatam si cisla odtienov :( Ale u nas mali ku vsetkym testery pekne na stojanceku :) Striebornu tam urcite lahko najdes a mozno aj tu, ktoru som nazvala sampansko - ruzovou :D Mozno to je ale uplne ina farba a ja som farboslepa :D Mna s tou zlavu vysla linka len na 3,32 eur :)