skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
na veceru sladke??????????????
zaujimava dieta.
ja osobne si myslim,ze telu sa ziada aj sladke....tak asi to....ale kazdy si da to,na co ma chut...Alebo sa mylim???
=D ja som si od rana odlozita ciste spagety z kecupom..ale mam dnes uhlohydratovi den..a vecera je predpisana 3 male kolaciky a kocka horkej cokolady...a mame doma aj pizzu z donasky..tak co mi poradite?tu pizzu,spagety alebo to sladke??
dievcata...co dnes na veceru???...uz viem,ze lamiska ma celozrnny kroasant a vy ostatne?????
atam: zufalstvo velmi dobre poznam...najma, ked sa nemozem zapnut do rifli :P
januska: ak ti nevyhobuje ovocie, skus aspon presnedavku - ovocne pyre, ja si kupujem take s mensim obsahom cukru, celkom dobre to rano padne a utesujem sa, ze tak neporusujem dietu :P
lamiska drzim palce aby si to vydrzala...ja som dnes mala na ranajky celozrny chlebik uz som nemohla ovocie ale na desiatu som mala mango...idem si pripravit cestoviny a na veceru neviem co budem jest...ja sa snazim vyhybat kuchyni ako sa da zatial celkom uspesne...
lamiska:ved prave....som zo seba zufala a tak sa musim svojmu problemu postavit zoci-voci....
atam: aj ja som sa postavila tiez ma skoro rozhodilo, ale tym, ze ten problem budem ignorovat, tak sa nic nevyriesi - musime sa jednoducho premoct a nieco so sebou robit...ja som v robote prakticky cely den, rano od osmej a vecer sa vraciam o siestej, preto soms i tak zvykla jest sladke - rychlo zasyti a nemusim varit...teraz sa musim uplne "zreorganizovat" a to mi robi problem, ked nemozem vecer pri telke cokoladu vypakavat...
lamiska:postavila som sa len zo srandy na vahu...skoro som odpadla...mna asi porazi!!!!ked vidim to cislo,tak nechcem do ust zobrat vobec nic....
ja robim na smeny... radsej som pri tejto diete v robote,tam nemam cas mysliet na hlad,ale doma....je to tazke.....
atam: o hlade ani nevrav...tak mi uz skvrka v zaludku...len tlacim ocami hodiny k dvanastke :P Na pecenie pizze nemam ja moc cas, ale tiez by som ju chcela vyskusat, daj potom vediet ako chuti. Ja budem vecerat dva celozrnne kroasanty len tak s cajom a jablko.