skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
Baby mozem sa vas opytat..Pisete tu ze ake mate Desiaty...ale ja som citala na tej 90 dnovej rozlisovaciej diete ze sa je len ranajky obed a vecera,,ziadna desiata sa nespomina...poradte mi pochopolila som tu dietu zle ja..alebo vy mate tu desiatu upravenu po svojom??dikk za odpoved
NO DIAVCATA TO STE NIE AZ TAKE HROZNE janusa15 ... Ja ked som zacala vazila som 96kg ameriam 175cm.mala som pauzu cez sviatky a dzala som 3tyzne... Schudla som na 91kg ale jedno kylko mi islo hore tak dnes som zacala na 92kg. najviac mi zislo z pasa a bokov po 4cm.nohy ,ruky a hrudnik po2cm.... tak dievcata zajtra ovocie, kapustova polievka bez zemiakov a zatrepky....
tak ja mam 70.8kg a meriam 165cm...dnes som mala ovocie na ranajky a desiatu jablko a obed bude tiez vajickovi...a vecer si trochu zacvicim...
dobre ranko :) tak ja uz sedim v praci, na ranajky som mala ovocie, na desiatu som si vzala banan a obed bude vajickovy...rano som sa vazila, nejakym zazrakom som mala 58.3 kg a vecer sa este pomeram (tym som si rano kazit nechcela) a napisem co a ako...
caute baby ja uz mam prve stvordnie za sebou ale dnes mam tiez B-den tak sa mozem pridat :-)
tak sa tesim ake pokroky kto urobi...dufam ze tentoraz vydrzim a konecne schudnem...mozeme sem zajtra napisat kto kolko meria a vazi...tesim sa:))
dievcata ahojte... aj ja zacinam od zajtra....teda idem pokracovat mala som cez sviatky pauzu.;-)) dnes mi odisiel manzel tak idem na to hned zajtra...
MOZEM AJ JA??? TAK CO BABY ZAJTRA PAPKAME?
idem aj ja kocky, potrebujem z 59 do polky februara dat 55 (idem na ples)...a do leta 50, takze zajtra bielkoviny a cvicit :)
kočky, idem na to aj ja, uz dávno som chcela nieco robit so svojimi kilami, ale nemala som s kým... tak v pondelok