kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

atam11

ahojte....takze ja som zacala tiez vcera....bol to hrozny den,po sviatkoch som bola taka \\\\\\\"rozjedena\\\\\\\" az hroza....dnes som mala na obed ryzu so zeleninkou a nechala som si aj na veceru...
Ja som tuto dietu drzala presne pred rokom,bola som uspesna,kila isli dole,sice pomalsie,ale isli....a chcem sa opytat-aj cvicite????

atam11

ahojte....takze ja som zacala tiez vcera....bol to hrozny den,po sviatkoch som bola taka \\\"rozjedena\\\" az hroza....dnes som mala na obed ryzu so zeleninkou a nechala som si aj na veceru...
Ja som tuto dietu drzala presne pred rokom,bola som uspesna,kila isli dole,sice pomalsie,ale isli....a chcem sa opytat-aj cvicite????

lucia2008

ellison ...suhlasim s tebou aj ja si to planujem den vopred co budem papat . meviem ale ci je dobre dat si na desiatu kubik,dzusi nshradzaju jedno hlavne jedlo,takze ak sa napijes dzusu namala by si uz jest.a na veceru by si mala jest to iste co na obed ale len 1/2porciu. teda aspon ja tomu tak rozumiem.

lamiska

suz: kazda dieta je nezmyslena, ja keby som si dala aj kilo cokolady doobeda, tak vecer tu skrinku vyplienim, to som ja a nie dieta.

ellison

Tak som sa k vam pridala aj ja ... drzala som ju mesiac pred sviatkami, par kil islo dole, cez Vianoce som to tiez zvladla, ale potom prisli lyzovacky a Silvester ... tak som jedla normalne ... nedalo sa predsa cely den lyzovat a byt len na ovoci ... uz je po sviatkoch a ja som znova od pondelka nabehla na 90 dnovku. Musim vsak povedat, ze ju netreba brat ako dietu, ale ako navod na zdravsie stravovanie, ak to chce clovek vydrzat. Mali by ste sa stravovat tak, aby ste neboli hladne, aby ste necakali, kedy uz tych 90 dni prejde :)) ... Mne hlavne pomohla v tom, ze mi priniesla do zivota viac ovocia a zeleniny,celozrnne cestoviny a ryzu natural, vylucila pecivo a chlieb, kazdodenny pridel niecoho sladkeho ... a tak ... Kazdy den si stravu musim naplanovat vopred, to ma odradi od neplanovaneho " zbodnem, co vidim, vsak umieram od hladu " :) . Dnes mam za sebou uz banan na ranajky, Kubika bez cukru na desiatu, caka ma ryza natural so sampinonmi na obed a vecera bude nejaky dobry salatik. Drzim palce aj vam, nech sa dari.

suz

keby si si dala sladke doobeda kedy nema telo problem to spalit by si nevyzrala vsetky zaosby :) ale co sa samozrejme nemoze pri tejto nezmyselnej diete :D

lamiska

tak ja som to vcera vecer pokaslala na plnej ciare,a le pokracujem dalej, dnes mam skroby, tak budu zemiaky...len dufam, ze vecer zasa nevyplienim skrinku so sladkym...

lucia2008

nie su tam ziadne desiate ani olovrant... Sesi ale z dvojhodinovimi odstupmi si mozes dat neake ovocie ak si moc hladna