skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
....joooooooj,ja som dnes vstala veeeeeelmi hladna.....a zaspavala som tiez hladna....mam strach,ze to porusim...
nikto z vas nema dnes pizzu podla knizky???ved ta je super,mam ju odskusanu....
a co planujete na veceru???
dobre ranko spoludietarky :P no ja som vcera odolala a neplienila som, dnes mam UH a strasne sa tesim...cestovinky, pecivko...ak stihnem skor prist domov z prace, tak aj cvicit budem...
tak ahojte tie ktore chcu chudnut za 90 dni tak sa pridam len tu dietu nepoznam tak ako ju dodrziavat a o com je ta dieta.
ahojte baby takze ja som si dnes dala na veceru o 16:30 (trochu skoro)pecene zemiaky v supke...a potom este trochu zel.salatu...zajtra si urobim cestoviny s brokolicou...ked vidim ako pisete mam zvas pozitivnu energiu a mam chut drzat tuto dietu...
lamiska ja tiez mam rada sladke aj som si trosicku dala ale len trosku iba dnes inak to riesim tak ze si dam muesli tycinku...je to tazke vzdat sa sladkosti ale uz teraz musim vydrzat...
dne som ani necvicila boli ma koleno ale dufam ze to do zajtra prejde...tak pa zajtra ...:)))
no baby...kja som po vecery a zatial nemam chut plienit :P len dnes sa mi necce cvicit, prisla som neskoro z prace...
ja som raz tiez drzala tuto dietu, sice v tedy som este nevedela ze sa ma drzat 90 dni, ale cca som ju drzala aj tak 3 mesiace, za prvy mesiac som schudla 15kg (začala som kedsom mala 83kg) a dalsie mesiace som este schudla 9kg ale to uz len tak pomali, medzi tym som sa vratila na normalnu stravu a 2 roky som vobec nepribrala, takze je to fakt super...len neskor som mala zdravotne problemy, a musela som uzivat B12, a postupne som zacala priberat, a teraz som sa uz niekolko krat odhodlala, ze to zas skusim, ale ani sa nenazdam, a uzaj to porusim :( 1.januára som zase zacala, a pred dvoma dnami som to zas nejak porusila, apri tom uz 4kg isli dole...tak dnes som sa zas odhodlala, dufam ze uz mi to vydrzi na tych 90dni :) vela stastia aj vam!
Sesi:takze ja som tuto dietu drzala uz 2x,ale ani raz nie 90 dni...prvy krat to chudnutie islo rychlejsie ako druhykrat....ale naposledy pred rokom som za mesiac dala dole 6 kg co je podla mna uplne super....dufam,ze to pojde tak aj teraz....
...a veceru,tu sa snazim mat do 18 hod....ale stane,ze sa aj neskor....
tak aky ste mali den???aj ste sa pomerali???lebo ja nie,budem to zistovat sama na sebe a hlavne na obleceni,mam ho kopec v skrini,co uz dlhsiu dobu na seba nenatiahnem...
Baby a o kolkej mavate veceru??
ja mam za sebou trochu narocny den vela som toho nezjedla ale na veceru si dam ryzu so salatom...
=] fuu takze drzim ju spravne,uz som sa zlakla..Dodrzujem ju pravidelne..baby ako vypada vasa porcia obeda??Davate si plny tanier ako pisu??lebo ja nie..tam maximalne polovicku taniera..nvm preco ale po polovicke som uz nasytena..
Atam11 a kolko si na nej schudla pred rokom??A jj..Ja cvicim kazdy den .pol hodinka sa venujem brusaky,sklapacky a tak a pol hodinka na bycikli slapem az do uplneho spotenia co az zomna tecie..Chcem takto zrychlit metabolizmus,,pretoze ho mam dost pomali...