skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
ja som počas prvých 4 dní išla 2 kg dole ani neviem ako, začala som na 65,5kg a dnes (11. deň) som sa vážila a mám 62,5kg ale vidno že som zhodila tie kilá v pohode oblečiem nohavice do ktorých som mala problém zapnúť sa :) ale teraz to ide dole strašne pomaly :( ale vydržím chcem maximálne 58kg :)
viera428:
nikto nevie cim to je...ale tie prve dni sa z nas odburavala len voda,tak preto sme žasli nad stratou kilogramov...a teraz?hm...ja ani neviem...mozno sa prave teraz organizmus nastartuje,lebo si uz zvykol na takuto stravu a snad pojdeme s kilami nadol...alebo trepem a chcem sa len utesit??? :-(
sranda ake mame rozdielne ciele....vy sa kazde rano pozerate...ci ste neschudli...a ja ci som nepribral :DDD
nie len vy, ale aj ja som z toho na nervy. Včera som mala ovocníčkov, hladná som bola neskutočne ale vydržala som a ráno som sa odvážila a nič, ani deko. Nechápem. Za týždeň som zhodila 3 kg a teraz na 12 deň mám len o 2 kg menej. Idem sa postaviť na eliptikál nech tie nervy zo seba dostanem
Ahojte ja som skor taka pasivna citatelka vasich prispevkov ale tiez sa snazim zhodiť.nedodrzujem presne poradia dní, skor sa spolieham na delenu stravu.vlaste aj musim lebo mi pred dvoma tyzdnami zistili ze mi nepracuju dobre zaludocne štavy,takze mi dobre netravi. 18.1 som zacala s touto delenou stravou, poctivo makam kazdy den pol hodku na orbitreku a pol hodku na total gyme, zacala som s vahou 61kg teraz mam 58. vyska 169.no este v oktobri som vazila 64.este zo dve kilecka dolu a som spokojna,
atam ved oto ide ze tu sprostu vahu som si kupila asi pred 3 mesiacmi tak neviem co je na nej blbe...no ja budem mat ryzu so zeleninou dnes
janusa15:no vidis,vymen tu vahu...je asi fakt nanic...ale uz sa nevaz,len po osmych dnoch,ako sme sa dohodli...ok???nech ta radsej nedemotivuje....
Sel:vidis,ja som dala za prvych 8 dni dole 3 kg a od vtedy len 0,5 kg...preto som nastvata...ja som dnes na 18 dni...a tak ako som pisala janusi15,sa odvazim az odalsich 8 dni,teda uz len 7....
obed budem mat tak o 15 minut,lebo mi to dako nevyslo skor...uvarila som si zemiaky,nato dam oprazenu - teda skor podusenu cibulku,trochu cervenej papriky a dam si tu calamadu,aj ked tym zhresim - mnam....
DENZ:
:))))))
ja s tym problem nemam a jem aj calamadu aj uhorky:)))
sorry...:)
ano janula 10.
atam11:váha ukázala veľké......vieš čo.Skoro ma seklo stále tie 3kg a to mám 21deň.Ale bojujem musím ešte 4kg.Ja totiž podobne jem aj mimo dietovania len viac sladkého.Asi to bude preto,že nejem mastné ani slaninu,mäso len občas ale piecť musím aspoň raz do týždňa a to ja mám rada.
Tak ešte sa nevzdávajme.