Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

cococo

čaute kočky, ak cítite hlad alebo tak medzi ranajkami-obedom,obedom-večerou,a je to mimo ovocný deň, dáte si aj tak ovocie? či počkáte trpezlivo na večeru?????

eventualita

Lejja
pokračuj a na budúce žiadna fidorka...zakazujem sladké ak maš chuť na sladke daj si ovocie... je to ten lepší spôsob... ja som niekde videla fidorku že akcia a s bielou čokoládou... ale odolala som.
ak nabudúce nevieš čo si uvariť na uhľohydrtátový... tak si uvar bezvaječné cestoviny a nad parou si uvar brokolicu... potom to spoj a polej kečupom...dochuť ako chceš... ja to tak zbožňujem

LEJJA

Ahojte,Andrejocka super,ktory den uz mas?Ja mam dnes taky blby den ,uz som zjedla fidorku tak neviem ci mam este pokracovat ,alebo ...Ked som to tak pokazila.Mam 11den a 2kila dole tak aj by som chcela pokracovat,ale neviem.

Andrejočka

čaute baby, tak som to včera zvládla ten vodový deň, ovážila som sa a od začiatku som schudla 8 kíl, tak sa rada. super, celkom to bolo včera v pohode, ani som nebola vyslovene hladná, len som mala večer strašne zlú náladu. blbol mi aj notebook, aj káblovka vypadla, a mala som strašne blbé sny. idem sa naranajkovať, lebo som dosť meškala do práce kvôli počasiu. už sa neviem dočkať obeda.

LEJJA

CAUTE BABY,zajtra mam den uhlohydratov co mi poradite na obed?Pizzu nemam velmi rada.Dala by som si spagety,ale co k nim?

araj

sel a eventualita velmi pekne dakujem za odpisanie a povzbudenie,no bude toto sila s tym mojim chudnutim,lebo momentalne priberam.Uz som vyse mesiaca chora-silny zapal priedusiek a z toho studeny zapal pluc.Mam uz za sebou dvoje antibiotika a neviem co este,no a bolo mi stale zle,riadne blbol hladny zaludok.Ja totiz od tej diety pred tromi rokmi som neranajkovala,nanajvys nejake male ovocie,vodu s jablc. octom a bolo.No teraz pri tolkych tabletkach som si robila cesnakovy toast a jablc. ocot nie.No a ziadna dieta.A mam uz 71 kg.Az sa toho bojim ako to dam dole,lebo presne , ze ten vek tiez uz robi svoje.V pondelok po kontrole by som chcela zacat.Bojim sa ,ze ci budem mat druhy raz taku vydrz a radost z toho ako prvy raz.Vtedy to bolo neuveritelne.Z cisla 42 som schudla na 38.Dcery to nechceli verit ked ma videli.No asi som teraz nejaky pesimista,ale urcite to robi choroba.

janula10

ja mam dnes uhlohydraty , vobec nie som hladna ale to asi preto ze mam svoje dni tak sa citim taka napuchnuta a plna...:(
to bude tou vodou...
ale inak ok...
kilecka aj cm idu pomaly dolu...