Myslite že nie som tehotná?

Príspevok v téme: Myslite že nie som tehotná?
jully

Brý deň.S priateľom mávame niekedy pohlavný styk taký,že zo začiatku je vo mne bez ochrany ale potom po chvíle si dá vždy kondóm.Ibaže menzes mi mešká už týždeň a stále nič.Robila som si test dnes ráno a vyšiel negatívny...a doteraz som mala cyklus celkom pravidelný,meškal najviac 2-3 dni,nikdy nie viac.Môže sa stať že mi zrazu začne vynechávať?Alebo stres?Aj keď som sa veľmi nestresovala,iba v norme.O tri dni si spravím ďaľší ale som taká vystresovaná stále...ďakujem za odpoveď.

jully

ďakujem ďakujem ďakujem vám.Ale naozaj,každú hodinu chodím na wc.Dnes som si dala aj č. víno,ach a ďakujem že tu do mňa nehubujete :) už mi je celkom lepšie,len ja som divná.Keď mi je zle,som presvedčená že tehotná som a nádej žiadna a teraz keď som si zaskákala na švihadle a pustila Peťa Nagya-svet je krásny zadok tak ako keby som zmŕtvych vstala...ale dnes už mám aj kŕče v podbrušku a najhoršie na tom je,že sú to príznaky menštruácie a aj tehotenstva...;-(

Nikki1111

skús si ten test spraviť ešte zajtra a uvidíš...to s tým cikaním vôbec nemusí byť tehotenstvo...ja som mala presne to isté mala som pocit že denne idem na WC aj 20x... a až potom som zistila že to preto lebo som sa stále sústreďovala len na to či nemám nejaké príznaky a stále som myslela len na to či mi náhodou netreba cikať :)takže to vôbec nemusí súvisieť s tým tehotenstvom...a to že ti býva zle tak to môžeš mať kľudne zo stresu takisto ako aj to že ti mešká menzes..viem si predstaviť v akom si strese ja som zažívala to isté a normálne som z toho mávala až depresie dokonca ešte aj keď som si spravila test a dostala menštruáciu (ktorá sa mi zo začiatku zdala strašne zvláštna), tak som sa stále bála že čo ak náhodou budem... treba len počkať a nestresovať a každopádne ten test :) potom sa ozvy ako to dopadlo...

willywonka

Jully, a o akú pomoc prosíš? Ako ti mi môžeme pomôcť? Myslím si, že tehotná nie si a toto všetko si len nahováraš, kedže sa bojíš, moc sa pozoruješ, všetko sa ti zdá byť také iné. Vela žien si v opačnom pripade také veci nahovára, keď chcú mať babatko a akonáhle sa menštruácia dostaví, sú sklamané...ty budeš druhý prípad, budeš sa radovať..nemysli na to, nestresuj sa, tehotná na 99% nie si..PS: do budúcnosti to ber ako ponaučenie a ak sa nechceš takto stresovať každý mesiac, skúste sa chrániť lepšie.

jully

ach,už 5 dní chodím každú hodinu na WC a pritom už ani nemám žltý moč,ako keby zo mňa šla len voda...A celú noc a aj celé ráno mi bolo na nič.Mám obrovský stres,za celý svoj život som sa tak nestresovala.Môže mi byť zle z toho?Nemohla som sa ani naraňajkovať...Viem presne aké sú príznaky tehotenstva,ale akosi sa mi tomu nechce veriť...;-( pomôžte prosím...píšte píšte píšte...prosím váááás...

jully

ach,už 5 dní chodím každú hodinu na WC a pritom už ani nemám žltý moč,ako keby zo mňa šla len voda...A celú noc a aj celé ráno mi bolo na nič.Mám obrovský stres,za celý svoj život som sa tak nestresovala.Môže mi byť zle z toho?Nemohla som sa ani naraňajkovať...Viem presne aké sú príznaky tehotenstva,ale akosi sa mi tomu nechce veriť...;-( pomôžte prosím...píšte píšte píšte...prosím váááás...

jully

ach ľudia...a ja potom nechápem tých trilión ľudí,ktorí to večne robia bez ochrany niekoľko rokov a neotehotnejú...či?sprostí majú šťastie...

jajka001_

toto je velmi nebezpecny sposob sexovania. existuju predsa aj tie kvapocky lasky. ak nie si tehotna, tak radsej uz neriskuj a chránte sa riadne

neva

Na 99% nie si tehotná, aj keď niekedy motyka vystrelí.
Tiež si myslím, že čakanie si skráť popíjaním čaju (alchemika, myší chvost-rebríček, ženský čaj), červené víno, horúci kúpeľ ... Ak Ti bude meškať viac ako 2 týždne a test bude negatívny, tak choď na injekciu na vyvolanie menzesu. Život je už taký, nevieme prečo, občas nás prekvapí....

jajka__

Jully, mozes byt kludna, je to vysoko nepravdepodobne ze by si bola tehotna. Skus pit kym nepride menzes caj z alchemilky, na upravenie cyklu.

Najčítanejšie články