caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
No naozaj , asi ti to náladu nezlepšilo, ale to sa vás netýka, uvidíš. A keďže je zajtra ten Valentín, tak ti dám darček, aj keď to si dávajú len zamilovaní navzájom. Moj darček : to je želanie , aby sa mu tam nič nestalo a fakt to myslím úprimne.
skusim si zalozit iny mail na inej stranke, nie na zozname, neviem mozno je to v tom...no co vravis na tie pribehy co sa tu nazbierali..? nie velmi pozitivne
Skúsil som, nejde, možme byť tu, ale tu nemožeme byť takí otvorení...
Tak ako ? Asi to dnes nepojde.
mam
No máš to?
ok
inak poviem ti ako tu tak citam tie prispevky, tak velmi pozitivne to teda nie je...
Ani ja, počkáme, niekedy PC blbnú, može byť chyba všelikde. Skús teraz vypnúť a zapnúť všetko, aj ja skúsim, potom napíš sem a pošlem....
no co sa da robit ...nechapem to..