caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
Luxina, je mi to ľúto.Stáva sa aj to.
xyxy ok idem citat
Mail som poslal.
tak to ste boli spolu tak dlho ako my , my sme tiez 3 roky, zacali sme 4...preco vam to nevyslo? ci sa v tom redsej nechces rypat?
dufala som, ze tu budes...je v Sudane
xyxy neda sa povedat ze to bola ta prekazka. ono to bolo asi nejaky podnet vdaka ktoremu nas vztah v dalsich mesiacoch upadala a upadal...ale v podstate je to teraz uz jedno tak neviem co riesim pre ALIKU : bol v Kamerune a ten tvo je kde?
ok
uz mam novy skusim ti z neho poslat mail...
A ako by to bolo s tým novým e-mailom? To bysi mi poslala mail z tej novej adresy? Nemáš za čo, veď to je samozrejmosť.
dakujem ti , si zlaty:-))