caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
a aspon cez vikendy nemozete byt spolu? ci ti povie, ze sa musi aj vtedy ucit?a ked ste boli spolu, aky si mala pocit?mas dovod si mysliet ze tam je nejaka ina?
Alika, pekný deň aj Tebe.Pre Andreu: Vo vzťahu musí byť dovera, stáva sa však všeličo.Máš dovod neveriť? Čo sa týka VŠ, niekto fakt musí tomu doslova 5 rokov obetovať, niekto sa učí ľahšie.Vš je makačka, skúšal som.
Boli sme spolu na Silvestra. Studuje v BA a ja v RK a od silvestra som s nim bola raz. Hovori ze v tom nieje ina zena a ze ho mam chapat, lenze ja mam 21 rokov a potrebujem ho mat pri sebe!
a on studuje v inom meste? to nema cas vobec? alebo ako casto ste spolu?
Ahojte, prosim vas, ked priatel nema na mna cas, chodi na VS chemicku a ma sa ucit stale. Mam mu to verit? a vydrzat? Alebo je to len zasterka niecoho. Dakujem
ahoj xyxy, byvam v BA, mam tu kamosky, takze chodim, medzi ludi, na vikendy zasa k nasim , nie je to tak, ze by som trcala stale medzi styrmi stenami, to co ma najviac nici, je ta neistota, priatel sa zasa 4 dni neozval, clovek sa snazi zostat kludny...ale asi to poznas, ked sa to taha,tak zacnes rozmyslat nad tym najhorsim...ale teraz mi pisal jeho sef, ze ma info, ze im tak nejak padla siet a nefunguje net...tak som konecne v klude...ale viem, ze za ten rok taketo situacie este nastanu.. a je to riadny nervak...no co uz...nejak to budem musiet prezit..pekny den ti zelam
Ahoj, Alika . Tak som si našiel čas aj skor ako som spomínal.Napadlo ma, že Ti može pomocť aj trebárs navštevovať nejakých známych. Máš nejakých manželov alebo párik ako kamošov? Ak si z malého mesta, možno nie a možno hej, neviem.Prečítal som si aj tému:"vzťah na diaľku", dobre mi padlo, ako si sa o mne vyjadrila.Zase sa ozvem, ahoj,drž sa!!!
Tešilo ma dámy.
oki dobru nocku...pa a dakujem za rady a nazory :-)
ok, lucim sa..teraz uz naozaj:-))prajem vam dobru noc a peknu stredu