ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
drzim vam palceky nech vam to pojde cim najlepsie, ja som dnes na 10 dni a az teraz obedujem lebo som po nocnej takze ja to mam trosku upravene a to asi nie je dobre :( ale zatial isli dole 2 kg.nastastie nemam doma vahu len u priatela sa vazim takze nevazim sa kazdy den ako minuly rok ked som ju drzala, ale to ma stve ze nemam take odhodlanie ako minuly rok:(
ahoj Majka.no prave sa u nas vari moj slavny obed a zaroven aj vecera nejako akurat mali len malinke prsia tak budem cely den hladnaaa :D zeleniny plno aspon ze tak.niekedy sa poradime ako tie recepty zvladnem.ja sa zase bojim upravovat si to ze sa mi to potom vypomsti ako zaciatocnik tejto diety snazim sa ist krok za krokom a vsetko dodrziavat ale to je asi priskoro hovit o tom ked mam dnes len prvy prvucky den:(
no sme tu na to, aby sme sa povzbudzovali a radili si ivka :-)
no ja recepty z knihy som v zivote nevarila a tu knihu mam dokonca aj 2. diel. ale ja si radsej upravujem stravu, ktoru mam rada. napr. zemiaky si urobim opekane alebo trebars ryzu a na to kompot si vylejem. alebo kuracie masko podusene so zeleninou... je to velmi chutne.
ahojte babuse za vase odpovede pekne dakujem mozno je treba viac o tom rozmyslat a viem sama ze mate pravdu no ja uz som raz taka.nejako si neverim a to je chyba. od zajtra sa to zacne a uvidime,no budem cakat ze ma tu budete pekne povzbudzovat,budem potrebovat pomoc ohladom receptov mam knizku ale niektore tie recepty no hroza no som zvedava ako ukuchtim tie chlebiky ktore spadaju na nedelu :D
jaha, no ja na boky cvicim v posilovni na takom stroji, kde sa vytacam do bokov so zavazim. snad to bude ucinkovat.
lydia vitaj :-). no spociatku sme tu ani my ostatne naraz nezacali. ja mam napr. uz dnes 10. den. vzdy sa inak tesim na uhlohydratovy den (super je). dufam, ze mi to nadsenie vydrzi co najdlhsie (aj tebe).
ahojte,od zajtra sa pridávam aj ja.Mám s týmto spôsobom stravovania dobre skúsenosti,tak idem na to s vami.Aj ked neskôr,ale to nevadi O)))
prosim vas,poradte mi nejake cviky na boky....dnes mam 2.den,citim sa super,hladna nie som...dufam,ze to vydrzim cele:-)
ivka, sophinka ma pravdu. ked si na zaciatku hovoris, ze nevies ci vydrzis, tak vydrzat fakt nemusis. hovor si, ze to zvladnes a ze aj napriek obcasnym prehresok popripade sa budes snazit.
Ivka nic v zlom, ale pokial uz teraz ides do toho s tymto pristupom, tak som si ista, ze to nevydrzis a vzdas to..
ahojte,dakujem za vase ohlasy.to ci vydrzim neviem ale aspon sa o to pokusim som rada ze je tu tolko ludi ktori pisu a zaujimaju sa o tuto temu,necakala by som tolko priazne.kazdy den budem cakat ci niekto napise :)