ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Baby...a co si varievate na uhlohydratovy den?...lebo ja len ten osuch z 3.dna v knizke..a cestoviny..bud s cesnakom,alebo kecupom...dajte nejaku fajn radu:-)
keby ste radsej miesto tej diety zasli cvicit dievcata :)
jaha, myslim, ze aj ked niekedy zhresis (mne sa to uz stalo), tak to nevadi. podstatne je vydrzat a nevzdat sa :-)
pocuj mery .. ako si sa stravovala ze si dokazala schudnut 12 kil ?? ... to je nieaky internetovi dietny plan ? ..
no baby....za 4 dni mam 3 kg dole...vcera som skoro zhresila,mala som ovocny den,ovocie mi uz liezlo hore krkom.....dnes na obed jogurt,kedze som nestihala...drzte sa!:-)
ako sa mate dneska? konci mi vitaminovy den, myslim ze som zjedla len 3 banany a 2 male vyzivy + mrkvovo-broskynovy dzus. bola som cvicit 2 hodiny vo fitnesku, takze snad bol dnes vydaj vacsi nez prijem :-). ale som rada, ze mi uz konci 12. den a aj z pasu, bruska, stehien i ramien mam cca 2 cm dole. takze som velmi stastna.
Ivka, ak chces, tak si zopakuj na zaciatku knihy (myslim ze tam to je), ze co mozest jest v jednotlive dni. napr. v uhlohydratovy ak mas rada cestoviny s kecupom alebo s niecim inym, tak si precitaj, ci cestoviny mozes (co samozrejme mozes) a priprav si ich. podla mna kniha je iba na spestrenie jedalnicka (su tam recepty a jedla, o ktorych som nikdy nepocula). vies, pre mna je osobne lahsie drzat tu dietku ked si upravim vlastnu stravu, nez by som mala ist podla receptov v knihe.
inak ja mam dneska vitaminovy den, este neviem, co budem jest. ale asi si dam aj nieco sladke (mozno prehresok - teda vo forme ovocnej vyzivy, ktore je sice dost sladka, ale zistila som, ze kvoli zdraviu potrebujem cukor). vcera sa mi stala v posilovni taka "takmer" nehoda. cvicila som uz mozno 40 minut (mala som 20 minut bicykel za sebou a koncila som 20 minut na beziacom pase), ked mi zrazu prislo na pase zle. teda nie na odpadnutie, ale taky tlak som citila v ociach a v hlave (kedze mam s krvnym tlakom problemy, vedela som, kolko bije...). kamoska, ktora bola so mnou mi odporucila, aby som zjedla nejaku sladkost (fit tycinku alebo nieco podobne). nechcela som moc, ale ked nevolnost neprechadzala, tak som ju zjedla. bolo mi lepsie a nevolnost prechadzala. vypila som aj trocha vody Magnesium (kvoli tomu, aby som nemala take svalove krce po cviceni - skutocne to zabera) a asi aj tym som si kustik poskodila. totiz prisla som domov, odmerala si krvny tlak a vysledok? 90/60 - teda u mna dost nizky. dnes si tu sladku vyzivu chcem dat kvoli tomu, ze idem cvicit aj dnes. najprv fit-lopty a potom, ak budem vladat, by som si dala este hodinku posilovnu. vy chodite cvicit?
ahojte, taaak dnes som mala vitaminovy den...teraz som dost hladna, ale vydrzim, laka ma stol plny dobrot po Vianociach...dnes na ranajky bol banan, desiata hrst lieskovcov, na obed zeleninkovy salat, a vecera horuce ovocie co bolo jedno kiwi, pol jablka a banan... a teraz pijem caj a pojdem spat...drzte saaa :)) zajtra moj oblubeny den...masko, chlebik mnaaam...
ahojte....tak dnešný den mám úspešne za sebou.Rano som si dala caj,neskôr jablko,na desiatu 3 kiwi.Na obed a poobede som mala cistý vývar.Urobila som si prvý den taký očistny a zvladla som aj fitko,tak som na seba celkom hrdá O)))Dúfam,že mi to vydrží aspom do 1.marca O)))Držím vám všetkým palce,no a zabudla som sa odvážiť,musím to napraviť,aby som vedela z čoho vychádzam,lebo som sa dosť dávno nevážila.
Tak sa majte a držte sa!!!!