4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Jaha

so strukovinami??...a strukoviny nepatria do bielkovin?.....inak tiez ma zaujima...pisete..ze ked mame bielkoviny,alebo skroby..takze ze si k masku,alebo k zemiakom date ovocie....ved ovocie sa ma len doobeda..nie?...alebo som zle pochopila knizku?
aky mate zajtra den?..ja skroby,teraz vecer som si zemaciky pekne varila a l nim oprazila cibulku na troske oleja s cerv.paprikou...dam si zavaranu uhorku..no uz sa neviem dockat:-)
Drzte sa!!!!

Mery244

V uhľohydrátový deň si holky môžte urobiť aj tarhoňu (t.j. vlastne cestovina) a s nejakou zeleninou, napr. na spôsob rizota. Len tam nemáte ryžu ale cestoviny!
Alebo si sem-tam zvyknem objednať pizzu len so zeleninou (hríby,kukurica...)

PeTuSa555

ahojte ja by som tiez chcela schudnut na bruchu a na bokoch teda aj stehnach... pretoze mi aj zadok strasne vycnieva a uz nechcem stale stahovat brucho a davat si pozor aby bolo stiahnute... niekedy sa to uz proste neda... chcela by som zacat s touto dietou pretoze pomohla asi viacerym dievcatam zenam co ju skusali... len neviem ake su na nu instrukcie podla coho sa mam riadit dakujem vopred za odpoved pretoze by som to chcela velmi skusit.. uz tyzden vecer cvicievam asi taku pol- tristvrte hodinu a snazim sa menej jest, ale moc to enjde dole.. tak vas este raz prosim o instrukcie k tejto 90 dnovej diete... dakujem..

tinkara1

ked mám uhlohydrátový deň, tiež si dám posúch, cestoviny a snažím sa to kombinovať rôznou zeleninou,napr. fazuľa, cícer, soja,cibulou, cesnak,atd....

tinkara1

ked mám uhlohydrátový deň, tiež si dám posúch, cestoviny a snažím sa to kombinovať rôznou zeleninou,napr. fazuľa, cícer, soja,cibu+a, cesnak,atd....