odstranovanie znamienok

matix

Ahojte, pred par dnami som bola u doktorky - dermatologicky - a ona mi povedala ze mi odstrani moje dost velke znamienko na chrbte laserom a nie chirurgicky. Ma niekto s tym nejake skusenosti? Ktora metoda je lepsia a preco?

larka

mne vyberal znamienko elektrokoagulaciou doktor Haid ale jedno znamienko musela ist normalne na chirurgicke vybratie, tak ma poslal platsickemu chirurgovi simkaninovi. nic strasne to nebolo. Este mam zopar znamienok, ked si nasetrim peniazky, urcite pojdem znovu :-). obaja lekari su v sukromnom zariadeni chirkoz

janicocka

Boli ste niekto na LASERI vyplnit jazvu po znamienku? Mne sa asi tyzden po vybrati stehov jazva otvorila a tak mi to vyplnali laserom..tak mi napiste ze ako to potom bude vyzerat..ostane mi tam taka velka jazva ako bolo znamienko? chcem potom pouzivat Contractubex masticku. Zmensi sa mi jeho pouzivanim jazva? pomozte prosiiim

jajka

lloopp ja som si nachala vybrat znamienko na bruchu a taktiez sa mi jazka otvorila. Lekarka mi hovorila ze sa to moze stat ked je to na miestach kde sa casto napinaju svaly. Ale myslim si ze by ti to zasili, ak ti vadi ta jazva.

jajka

no annaaa ja by som urcite s tym tvojim krvacanim isla ku koznej a radsej si to sama nedavaj dole, po zakroku to uz nemalo krvacat, mozno si si to nejako natrhla alebo nieco take.

lloopp

ahojte ... som tyzden po vybrati stehov(mala som ich 2 tyzdne)
jazva sa mi otvorila takze mi vidno miesto kde bolo znamienko vybrate, normalne maly vysek..moze sa to stat??alebo mam ist na kozne nech mi to znova zosiju? ostane mi velka jazva? heeeeeeeeeeeeeeeelp

annaaa

Ahoj, viem mi niekto poradit co mam robit? Bola som na odstraneni znamienka a stale mi to krvaca, obvaz mam cely zakrvaveny, mozem si ho dat dolu?

ethel

jednoznačne radšej von!Neboj sa,oni vyrežu aj z okolia,takže to ostane čisté....neodkladaj to,ale lepšie je ísť na jeseň,aby sa ti to teraz v lete neopalovalo..

matix

Bojim sa hlavne preto lebo to uz dlho odkladam a hlavne moja mamina sa boji ze by sa tym mohla zacat rakovina. Takze preto mama obavy. A ty co myslis, je lepsie to dat von ako s tym zit. Nejako mi to ani nevadi len cim dlhsie to mam a trosku to len zacitim tak ma prepadnu obavy. Inak mi to nekrvaca ani nic. prosim porad