Chcela by som sa spytat, ci je lepsie si sat odstranit znamienka u koznej lekarky bezne na klinike alebo v nejakom sukromnom centre a ako je to, co sa tykapenazi. Kde je to lacnejsie
odstranovanie znamienok
dee-ups,tak teraz neviem,ja som bola v BB,a vy tam nemáte iného plastick.chirurga?
ethel, a mozem sa spytat v ktorej nemocnici si si ich dala odstranit? Ja byvam v Samorine a na nasho chirurga sa ludia stazuju, tak by som chcela ist do Bratislavy, len neviem kam a nechcem za to ani vela platit.Je mozne ist do nemocnice do ineho mesta?
čerstvé,v ten rok vyberané treba chrániť pred slnkom...pozor na pláži....hi
heej?? no budem musiet daco vymysliet lebo to mam na zadku:))) ale to na pleci si nezakryvam, vybrali mi ho v decembri pred vyse rokom...
lenka22-na leto si zaliepaj to miesto,kde ti vo februári vyberú.
....aké je velké to znamienko? Po odstránení stehov je dobré jazvu natierať buď nechtíkovou mastičkou,alebo predávajú v lekárni špeciálne na jazvy...
.... zavisi od toho ako sa to bude hojit a ako ti to doktor "dofacuje":)
aj ja som tam najprv chcela ist, ale potom mi povedala znama ze jej dcere pekne vybrali na tvari aj v roosw, tak som sla tam a este som aj prachy zinkasovala od poistovacky :))) takze vo februari idem vyberat dalsie :)
a po vybrati znamienka ostane velka jazva, ci nie napr. na tvari by to bolo velmi vidiet??
už som rozmýšlala aj o novamede,ale tam sa platí...stará dobrá rozpadnutá...ale naša