Chcela by som sa spytat, ci je lepsie si sat odstranit znamienka u koznej lekarky bezne na klinike alebo v nejakom sukromnom centre a ako je to, co sa tykapenazi. Kde je to lacnejsie
odstranovanie znamienok
ano,vyreže sa to celé a pošle na rozbor,ale neboj sa...
A oni mi to teda vyberu na jeden krat cele a potom poslu niekde aby zistili ci tam je rakovina alebo daco take?
do blizkosti znamienka ti pichnu malou ihličkou látku na znecitlivenie a potom už nič necítiš,len akýsi tlak,alebo ťahanie,nič nebolí..trvá to zhruba 10 min aj so zošitím...neboj sa..naozaj to nebolí!!!
Chcela som sa spytat aky je zhruba proces adstranenia znamienok, kedze ja mam dost velke a bojim sa toho.
abcd-ja chodím normálne do nemocnice na plastickú chirurgiu.Ako som už písala,pokial máš odporučenie od lekára je to zadarmo.Je jasné,že nie každý kožný lekár ti povie,že to treba vybrať.Povedz,že ťa to svrbí,stále si to zachitávaš a zavadzia ti.To je indikácia.
ethel...a kde v BB si bola? Dala by si mi nejaky kontakt?
skusim to, odkladam to uz niekolko rokov, ale tuto zimu sa ich uz chcem zbavit. Sice mi kozna povedala, ze su v pohode, ale su na zlom mieste a z praktickeho hladiska mi zavadzaju.
ethel...a kolko Ta vyslo jedno znamienko cca?
dee,tak ma napadlo,že by sa to malo dať aj mimo,napr. v Ba
Tak to nehrozi, je tu len jeden chirurg, ktory sadruje, odstranuje znamienka a neviem este co vsetko robi...Nevadi, ja si to nejak inak zistim.