K comu je muzovi zena ?

Príspevok v téme: K comu je muzovi zena ?
Nivea_formen

Myslim si, ze v dnesnej dobe je vela chlapov ktori si dokazu spravim vsetko aj sami. O domacnost sa staraju spotrebice cize nie je ziaden problem s tym oprat si nieco a podobne. Ta sexuchtivost muzov mi pride ako vsugerovana z televizie a z casopisov atd a uplne hlupa. Sex ??? Naco aj tak to po case pride uz nudne a onicom. Chlap ktory zacne so zenou vztah bude v manzelstve iba doplacat na zenu lebo ona zarobi menej. Starat sa o deti ktore aj tak az tak velmi nechce.

Laska ? Tie emocionalne hovadiny mi pridu uplne nechutne. To je pre zeny nie pre chlapov. Ja to nepotrebujem a myslim si, ze vela chlapov to nepotrebuje. Porozumenie ? To aj tak nie je mozne, hociktory chlap lepsie pochopi ineho chlapa ako zena. Ta ho bude iba chciet vyuzivat nic ine. A mohol by som menovat dalej ...

Nedokazem najst ziadnu vyhodu v zenach skor iba same nevyhody.

bingham

jajka....uplne sa mylis zeny vobec nie su odolne voci stresu..., ale absolutne...(mozno niake vynimky)....a tiez je pravdou...ze robia viac chyb :P

zid Baribal

no napríklad zamesnávateľ musí uvoľniť, ženu z práce počas svojich dní...

potom, je tu menšia perspektivita a naviazanosť na prácu ako u mužov, aj keď uznávam, že ženy sú pracovitejšie a je dokázané, že ženy sú menej odolné voči stresu a robia viac chýb ako muži- v tom kancli napr., alebo manažérske funkcie...
proste ženský mozog je schopný robiť viac vecí naraz na úkor kvality samozrejme- je jasné, že je to štatistika, výnimky sa nájdu ako medzi ženami tak aj mužmi...

jajka001_

blbost, zeny su ovela odolnejsie voci stresu, muz dostane nadchu a uz umiera, zena rodi a v pohode este obriadi domacnost.zeny robia menej chyb ale si ich viac priznaju ako muzi, ved muzi su predsa neomylni, ako by to vyzeralo, priznat chybu. a ze ju musi uvolnit z prace pocas svojich dni - to co je za kravinu? to by som kazdy mesiac bola pat dni doma plateneho volna ha ha ha.

S1M

Nivea_formen
Mas to nejako pomylene, castokrat chcu aj chlapi dieta. Vezmi si takeho Borisa Kollara :D plodi kadial chodi...

limetka007

Nivea, nájdi si takú čo dobre zarobí a budeš mať prvú výhodu..zostaň doma a nechaj sa živiť:-)) nechceš deti? dobre:-)) povedz jej to a budeš žiť bez starostí:-)) len načo potom budeš ty tej žene, to neviem:-))
a keď si vieš všetko spraviť sám, tak tu nerieš neriešiteľné..a ak si teplý, prefikni chlapa a bude ti fajn:-))aspoň nebudeš musieť nič riešiť...

zid Baribal

no napríklad zamesnávateľ musí uvoľniť, ženu z práce počas svojich dní...

potom, je tu menšia perspektivita a naviazanosť na prácu ako u mužov, aj keď uznávam, že ženy sú pracovitejšie a je dokázané, že ženy sú menej odolné voči stresu a robia viac chýb ako muži- v tom kancli napr., alebo manažérske funkcie...
proste ženský mozog je schopný robiť viac vecí naraz na úkor kvality samozrejme- je jasné, že je to štatistika, výnimky sa nájdu ako medzi ženami tak aj mužmi...

aabbccdd

Len tak pre pobavenie poznam jeden taky vtip \"načo ma muž ženu? no predsa nie všetko sa da zvaliť na politiku.

Denz

lost- ver,ze nie:)))
opytaj sa ich sam:)
seru na slabých jedincov......
a aj ty by si kaslal na ich mieste......ma to logiku.

jajka001_

ved tak to aj vyzera, chlap co nie je schopny postarat sa ani o deti, tak ich aj tak vychovavaju same. chlapi stoja za prd. fakt vedia len rozdavat semeno, trúdi :) čierne vdovy to maju najlepsie vymyslene