K comu je muzovi zena ?

Príspevok v téme: K comu je muzovi zena ?
Nivea_formen

Myslim si, ze v dnesnej dobe je vela chlapov ktori si dokazu spravim vsetko aj sami. O domacnost sa staraju spotrebice cize nie je ziaden problem s tym oprat si nieco a podobne. Ta sexuchtivost muzov mi pride ako vsugerovana z televizie a z casopisov atd a uplne hlupa. Sex ??? Naco aj tak to po case pride uz nudne a onicom. Chlap ktory zacne so zenou vztah bude v manzelstve iba doplacat na zenu lebo ona zarobi menej. Starat sa o deti ktore aj tak az tak velmi nechce.

Laska ? Tie emocionalne hovadiny mi pridu uplne nechutne. To je pre zeny nie pre chlapov. Ja to nepotrebujem a myslim si, ze vela chlapov to nepotrebuje. Porozumenie ? To aj tak nie je mozne, hociktory chlap lepsie pochopi ineho chlapa ako zena. Ta ho bude iba chciet vyuzivat nic ine. A mohol by som menovat dalej ...

Nedokazem najst ziadnu vyhodu v zenach skor iba same nevyhody.

jajka001_

no ta jedna miliontina, to by som skor nazvala boží experiment :)
ale ako som uz spominala v inej teme, existuje v afrike kmen kde sa muzi staraju o deti a funguje to , a je to velmi pochopitelne, kedze zeny nemaju na krku vsetko, je to pekne rozdelene

datelinka

zid baribal, to je dobra hlupost, s tym uvolnenim zeny pocas menstruacie. poznam velmi dobre zakonnik prace a nikde ziadna zmienka o tom. ak vasa kolektivna zmluva ma zakotvene ine podmienky, potom to nema zmysel tu generalizovat. neplati to vseobecne a pravdupovediac, este som o tom v zivote nepocula.

kafe

Nivea.. ak hľadáš VŠEOBECNE výhodu v spolužití so ženou, tak tú naozaj nikdy nenájdeš. Ale ak nájdeš jednu konkrétnu ženu... tie dôvody, prečo žiť s niekym a nie sám ti samé naskákajú do hlavy.
Veľa šťastia, máš na výber. A neobviňuj za svoj zlý výber ženy.

zid Baribal

jajka a čo modlivka :)))

si zober, že oni sa vlastne obetujú, aby prežilo potomstvo a samička- to je oddanosť, čo!!!!!

a čo také tučniaky, alebo morské koníky o svorke vlkov nehovoriac....

možno evolúcia prichádza na to, že sa mýlila a opak je pravdou- samčekovia sú lepší vychovávatelia....

ale mi máme čas...!!!

datelinka

uplne zbytocna tema. na to musis prist sam, mily nivea. nikto iny ti to nepovie, kedze kazdy ma na to svoje dovody. vela stastia pri hladani odpovede. kym ju nenajdes, ostanes tak ci tak sam. a je to tak lepsie.
poradim ti vsak, zacni svoje hladanie od svojej matky, ked zistis, naco ti bola aje mama, potom mozno zistis, naco ti raz bude zena.

limetka007

fuha..to som nevedela, že počas mojich dní mám možnosť uvoľnwnia z práce...chcela by som vedieť, čo to niekedy niekomu toleruje, teda niektorej ženskej toleruje a či si to niektorá niekedy dovolila vyhovoriť sa na svoje dni..ja teda nikdy..a dopriala by som každému chlapovi prežiť niektoré z týcj krutých stavov v plnom pracovnom nasadení tak, aby na tebe nič nebolo vidieť...
..čo sa týka chybovosti a kvality-o tom by sme sa mohli naozja baviť veeľmi dlho..pokiaľ viem, neexistujé žiadne relevantné štatistiky hovoriace o niečom podobnom...teda o kvantite vykonanej práce na úkor kvality ženy versus muži...