K comu je muzovi zena ?

Príspevok v téme: K comu je muzovi zena ?
Nivea_formen

Myslim si, ze v dnesnej dobe je vela chlapov ktori si dokazu spravim vsetko aj sami. O domacnost sa staraju spotrebice cize nie je ziaden problem s tym oprat si nieco a podobne. Ta sexuchtivost muzov mi pride ako vsugerovana z televizie a z casopisov atd a uplne hlupa. Sex ??? Naco aj tak to po case pride uz nudne a onicom. Chlap ktory zacne so zenou vztah bude v manzelstve iba doplacat na zenu lebo ona zarobi menej. Starat sa o deti ktore aj tak az tak velmi nechce.

Laska ? Tie emocionalne hovadiny mi pridu uplne nechutne. To je pre zeny nie pre chlapov. Ja to nepotrebujem a myslim si, ze vela chlapov to nepotrebuje. Porozumenie ? To aj tak nie je mozne, hociktory chlap lepsie pochopi ineho chlapa ako zena. Ta ho bude iba chciet vyuzivat nic ine. A mohol by som menovat dalej ...

Nedokazem najst ziadnu vyhodu v zenach skor iba same nevyhody.

limetka007

rodenie za ťažké považujú neznalí veci:-) možno preto, lebo všade ukazujú pôrody ako hororové zážitky s kopou vrieskania a ženské si automaticky myslia, že pri tom musia vrieskať a robiť scény...viem o čom hovorím, som pôrodná asistentka okrem iného:-)
ďaleko horšie ako pôrod je zvládnuť možno to, čo sa za celý život s tebou deje...myslím, že s vami chlapmi je to podobné, ale nemáte pri tom toľko sekundárnych javov a výkyvy vašich nálad možno nie sú také silné:-) ale dá sa zvládnuť aj to, len treba chcieť...

datelinka

zid baribal, naopak, ja sa nestazujem na to ze som zenou, som prestastna, ze som mohla zazit to uzke spojenie s nasim plodom pocas tehotenstva, vychutnavala som si kazducky den a porod bol nadherny - den ocakavaneho stretnutia tvarou v tvar :-) prvy priamy dotyk, pohladenie a tak uzasne zivocisne dojcenie :-) je mi luto, ze ste ochudobneni o taketo pozitky. my zeny mame toho vela, nestazujem sa nikdy :-)

jajka001_

vies preco bingham? lebo si uvedomuju tu zodpovednost. ich pozornost je rozdelena na viac veci. ty vnimas ovela menej.
navyse mnoho muzov je farboslepych :)mate uplne ine vnimanie sveta ako zeny

S1M

Jasne nivea, muzi nechcu deti, len pod natlakom ich robia zenam :D
datelinka mala pravdu: "zacni svoje hladanie od svojej matky, ked zistis, naco ti bola aje mama, potom mozno zistis, naco ti raz bude zena."

zid Baribal

jajka vždy to začína experimentom:)))
a nikde nie je písané, že priemer je správny, alebo väčšina lepšia....

limetka007

...ja netvrdím anikdy som netvrdila, že to alebo ono pohlavie je lepšie ..navyše, s chlapmi sa mi spolupracuje oveľa lepšie a uznávam, že niektoré druhy stresu zvládate jednoduchšie,napriek tomu si myslím, že kvalita práce odvedenej ženou na tom istom poste ako by bolo mužom nie je nižšia len preto, že je ženou...

..no a k tomu, prečo byť so ženou...alebo prečo žiť v zmiešanom páre..nuž možno preto, že za normálnych okolností život vo dvojici je oveľa plnší a bohatší ako život singla...u väčšiny z nás tedaživot v zmiešanej dvojici a u zvyšných 4% - no je to na nich...

zid Baribal

limetka, všetci riešia, len to že aké ma ťažké, že žena rodí a čo si musí vytrpieť a pod a potom hovoria, že to bol ich najkrásnejší zážitok....

majú bolesť, vyváženú slasťou- takže remíza...

bingham

no myslim stres celkovo....a o krizovych situaciach ani nehovorim...to je potom taka panikaaa....co som mal moznost vydiet zenu pod tlakom...tak to bol konec....v tej chvili ani nevedela kde je v pravo... a kde v lavo...:DDDD

no a zena ako soferka....to je niekedy...komedia :DDD

Nivea_formen

limetka007 ja nepotrebujem ziadnu vyuzivat. Len zeny vyuzivaju chlapov v tomto smere. A propaguje sa to za normalne ...

Muzi chcu deti ? neverim ... mozno 1%. Tvrdi to viacej, ale nechcu a zeny sa stazuju kolko maju s nimi roboty, ked ich ony chcu. Oni vzdy omielaju s deckami. A toto viem na isto ...