K comu je muzovi zena ?

Príspevok v téme: K comu je muzovi zena ?
Nivea_formen

Myslim si, ze v dnesnej dobe je vela chlapov ktori si dokazu spravim vsetko aj sami. O domacnost sa staraju spotrebice cize nie je ziaden problem s tym oprat si nieco a podobne. Ta sexuchtivost muzov mi pride ako vsugerovana z televizie a z casopisov atd a uplne hlupa. Sex ??? Naco aj tak to po case pride uz nudne a onicom. Chlap ktory zacne so zenou vztah bude v manzelstve iba doplacat na zenu lebo ona zarobi menej. Starat sa o deti ktore aj tak az tak velmi nechce.

Laska ? Tie emocionalne hovadiny mi pridu uplne nechutne. To je pre zeny nie pre chlapov. Ja to nepotrebujem a myslim si, ze vela chlapov to nepotrebuje. Porozumenie ? To aj tak nie je mozne, hociktory chlap lepsie pochopi ineho chlapa ako zena. Ta ho bude iba chciet vyuzivat nic ine. A mohol by som menovat dalej ...

Nedokazem najst ziadnu vyhodu v zenach skor iba same nevyhody.

jajka001_

o muzoch za volantom mi ani nehovor. vacsinu nehod sposobuju muzi, mnoho z nich si dokazuje za volantom kto je lepsi, rychlejsi, no kto ma vacsieho :D a tiez si sadaju za volant pod vplyvom. zeny su ovela opatrnejsie ako muzi. ak stresuju tak preto ze maju obavy lebo vedia ako to moze skoncit ked sa muzi zacnu hrat na pretekarov.

limetka007

pozor..na šoférovanie mi nesiahajte:-)) veľa chlapov potvrdilo, že šoférujem lepšie akohociktorí z nich:-)) dokonca veim lepšie zaparkovať cúvaním ako môj bývalý:-)) heheh..ale súhlasím, že niektoré ženské za volantom sú hoová pohroma:-)) ibaže to isté sa dá povedať aj o chlapoch vo vyššom veku, resp od 55 nahore...

zid Baribal

no vidíš, ja hovorím- všetko ale všetko má svoje nevýhody a aj výhody a nevýhody sú vždy lepšie po určitej dobe.....

ahoj123

načo sa tu vadíte a riešite také blbosti? to tu len dajaký zakomplexovaný chudáčik,ktorého asi odkopla dobrá ženská,ked zistila aké má zmýšlanie, založil tému :))) každý človek ,ktorý ma aké také IQ vie,načo je žene muž a mužovi žena :)))

bingham

:DDD aha...no dobre teda...tak ked mate vacsiu zodpovednost....tak napr...by to chcelo vacsiu pozornost za volantom

zid Baribal

tak ženy šoférky to je v tom, že muži majú lepšie vyvinutú orientačnú časť mozgu a ženy zasa emocionálnu- preto sú muži odolnejší, skrátka testosterón sa nedá oklamať....

je to v zákonníku práce, ako iné prekážky v práci....