K comu je muzovi zena ?

Príspevok v téme: K comu je muzovi zena ?
Nivea_formen

Myslim si, ze v dnesnej dobe je vela chlapov ktori si dokazu spravim vsetko aj sami. O domacnost sa staraju spotrebice cize nie je ziaden problem s tym oprat si nieco a podobne. Ta sexuchtivost muzov mi pride ako vsugerovana z televizie a z casopisov atd a uplne hlupa. Sex ??? Naco aj tak to po case pride uz nudne a onicom. Chlap ktory zacne so zenou vztah bude v manzelstve iba doplacat na zenu lebo ona zarobi menej. Starat sa o deti ktore aj tak az tak velmi nechce.

Laska ? Tie emocionalne hovadiny mi pridu uplne nechutne. To je pre zeny nie pre chlapov. Ja to nepotrebujem a myslim si, ze vela chlapov to nepotrebuje. Porozumenie ? To aj tak nie je mozne, hociktory chlap lepsie pochopi ineho chlapa ako zena. Ta ho bude iba chciet vyuzivat nic ine. A mohol by som menovat dalej ...

Nedokazem najst ziadnu vyhodu v zenach skor iba same nevyhody.

catherin4

Nechapem, co sa tu hadate? Ked si nejaky muz mysli, ze nemieni zivit nejaku cudziu zensku a deti, tak nech ich nezivi. Ja to ako vobec neodsudzujem, kazdy ma pravo na slobodnu volbu a zit tak jak chce (pokial neublizuje druhym). Vzdy ovela lepsie, jak by si mal zalozit rodinu, potom tyrat hoc "len" psychicky zenu a nenavidiet deti zato ze ho vyzieraju. Nech je pekne sam, raz do tyzdna si ho moze vyhonit alebo zaplatit prostitutku, dneska som ich videla pri ceste kopu, je z coho vyberat. A vsetci su spokojni.

xxxyz

jajka001: Tiez sa pytam... Na nic... na co su zvierata? naco je zivot? naco existuje vobec daco? ma to vyssi zmysel? a ten vyssi zmysel je naco?!!!!
ok...no uz som vas asi dost zdeprimovala ludia...taq drzte sa xD

aborigin

Niveaformen -- už len tým, že si založil takúto tému sa dávaš do pozície, som normálny ?? Rozmýšlaš nad podstatou bytia ?? Prírodu neoklameš, tak sa o to nesnaž..

Tajo1

vôbec sa nečudujem, že to ľudom v tejto dobe vyhovuje, že sú ,singl, po toľkých sklamaniach, ktorými prechádzajú, je to normálne, tí sklamaní, už vobec po tom, aby to znova zažili, netúžia, a tak idú aj do nových vzťahov, už s určitou rezervou, a boja sa otvoriť tomu druhému srdce, dokorán,nakoľko majú strah, že sa to všetko znova zopakuje, takže v celku je to normálna reakcia, a to, že nevedia, aká je láska krásna......, o tom určite všetci zranení láskou vedia, ale vedia aj to, že vie poriadne raniť, a ešte jedna vec, ktorú vidím aj sám na sebe, a to je tá, že čim som starší, tým mi to viac začína vyhovovať, čo už....

cesnak

Váš pispevok je smiešny,neviete čo je láska?Mat jeden druheho..neviete lubit...žijete iba pre seba..zobudte sa prosím!!!lebo inač nebute vediet,o čom je život..,,ozaj,,