Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

K comu je muzovi zena ?

Príspevok v téme: K comu je muzovi zena ?
Nivea_formen

Myslim si, ze v dnesnej dobe je vela chlapov ktori si dokazu spravim vsetko aj sami. O domacnost sa staraju spotrebice cize nie je ziaden problem s tym oprat si nieco a podobne. Ta sexuchtivost muzov mi pride ako vsugerovana z televizie a z casopisov atd a uplne hlupa. Sex ??? Naco aj tak to po case pride uz nudne a onicom. Chlap ktory zacne so zenou vztah bude v manzelstve iba doplacat na zenu lebo ona zarobi menej. Starat sa o deti ktore aj tak az tak velmi nechce.

Laska ? Tie emocionalne hovadiny mi pridu uplne nechutne. To je pre zeny nie pre chlapov. Ja to nepotrebujem a myslim si, ze vela chlapov to nepotrebuje. Porozumenie ? To aj tak nie je mozne, hociktory chlap lepsie pochopi ineho chlapa ako zena. Ta ho bude iba chciet vyuzivat nic ine. A mohol by som menovat dalej ...

Nedokazem najst ziadnu vyhodu v zenach skor iba same nevyhody.

lost

Denz - v dnesnej dobe dievcata premyslaju nad urovnou spermii a kvalitou svojho dietatka .. to myslis tak ze radsej idu do banky si ich kupit ? len aby mali dokonale zdrave dieta ? ci ako ? :)

Nivea_formen

jajka001_ to si kde vzala, ze zena sa zaobide skor bez muza ako muz bez zeny ? Ja si myslim opak, ze skor muz ...

a ja myslim muzov ktori su sikovni, nelenivi, pekni ... a nemam ja ziaden problem ani depku, len proste hladam dovod co ja mozem ziskat ? Viem co vsetko ziska zena ... len chlap asi fakt nic ...

limetka007

..presne tak..dnes to vôbec nie je o peniazoch..veľa žien zarobí viac ako hociktorý chlap..a potom máte z toho mindráky a nájdete si hociajkú chuderku, len aby ste si kompenzovali niečo v svojich egách..napriek tomu, že kade chodíte, tade vykladáte, ako by vám tento fakt nevadil a kľudne by ste sa zmierili s opačnou úlohou v rodine ako je bežný štandart..hociktorá žena sa oveľa skôr zmieri s faktom, že musí nahradiť chlapa v domácnosti..naopak to zvládate oveľa ťažšie...

limetka007

..presne tak..dnes to vôbec nie je o peniazoch..veľa žien zarobí viac ako hociktorý chlap..a potom máte z toho mindráky a nájdete si hociajkú chuderku, len aby ste si kompenzovali niečo v svojich egách..napriek tomu, že kade chodíte, tade vykladáte, ako by vám tento fakt nevadil a kľudne by ste sa zmierili s opačnou úlohou v rodine ako je bežný štandart..hociktorá žena sa oveľa skôr zmieri s faktom, že musí nahradiť chlapa v domácnosti..naopak to zvládate oveľa ťažšie...

Denz

hold.........v dnesnej dobe dievcata premyslaju nad urovnou spermii a kvalitou svojho dietatka............
seru nad hnusom a krasou darcu.......je to len kus zivej hmoty .......
sorry............mam to overene asi z 8 dievcat v Blave.
Mozno je to inak,ale verim im.

tortila899

Žiť s druhým pohlavím je niekedy ťažké, ako my ženy hovoríme "chlapi sú ako vzduch, nedá sa bez nich žiť". Podľa mňa ľudia sú stvorení na to,aby žili v pároch (a niekedy aj vo väčších pároch :) ). Je nám to prirozdené. Nikto predsa nechce ostať sám. Starať sa o deti nie je len o tom že ich treba šatiť alebo kŕmiť. Je to aj o tom,že tomu drobcovi dávaš niečo zo seba, učíš ho veciam, ktoré učili rodičia nás, predávaš mu svoje skúsenosti,vedomosti,zručnosti. To že ženy zarábajú menej nie je ich chyba, ale chyba systému. Žena manažérka zarobí menej ako muž manažér, a pritom odvádzajú tú istú prácu. Pýtam sa prečo? Keby ženy zarábali tak isto ako muži,neboli by muži odkázaní na to, aby živili rodinu. Vedeli by ju uživiť obaja partneri rovnakým dielom. Veľa ľudí zabúda na to,že žena okrem zamestnania vykonáva aj inú prácu, a to prácu doma. Ktorá je neplatená. A robí ju celkom dobrovoľne. Tým myslím starostlivosť o domácnosť a deti.

hela34

veru tak ja som robila služku jednemu chujovi 25 rokov,nasol si druhu a až teraz si uvedomujem že to boli premna stratene roky,,,,a viem očom pišem,,,,vlastne ma využil,a odhodil,,,a je mi super,,skoda že sa mi to nestalo skor,,,teraz viem čo je to život,,,