K comu je muzovi zena ?

Príspevok v téme: K comu je muzovi zena ?
Nivea_formen

Myslim si, ze v dnesnej dobe je vela chlapov ktori si dokazu spravim vsetko aj sami. O domacnost sa staraju spotrebice cize nie je ziaden problem s tym oprat si nieco a podobne. Ta sexuchtivost muzov mi pride ako vsugerovana z televizie a z casopisov atd a uplne hlupa. Sex ??? Naco aj tak to po case pride uz nudne a onicom. Chlap ktory zacne so zenou vztah bude v manzelstve iba doplacat na zenu lebo ona zarobi menej. Starat sa o deti ktore aj tak az tak velmi nechce.

Laska ? Tie emocionalne hovadiny mi pridu uplne nechutne. To je pre zeny nie pre chlapov. Ja to nepotrebujem a myslim si, ze vela chlapov to nepotrebuje. Porozumenie ? To aj tak nie je mozne, hociktory chlap lepsie pochopi ineho chlapa ako zena. Ta ho bude iba chciet vyuzivat nic ine. A mohol by som menovat dalej ...

Nedokazem najst ziadnu vyhodu v zenach skor iba same nevyhody.

zid Baribal

tak o tebe jajka nepochybujem, Ty si výnimka :))))

hej ženy sú opatrnejšie a moja kamoška tiež šoféruje lepšie ako hociktorý muž- ale je fakt, že ženy ako vodičky nevidíš v niektorých autách- jednoducho by to nezvládali emočne a stresujúco- požiarnici, vodiči voj. voz., záchranka, autobus, náves-príves...
len mi nehovorte, že sú aj výnimky...

ojka

som presvedčená, že žiadny muž by nevydržal bez ženy v jeho živote a to isté sa týka aj žien. Nech su už obaja akýkolvek. Toť len môj nazor...

datelinka

nivea, preco je tam rozdiel? vsak sa nebavime o sexe predsa. uspokojovanie sexualnych potrieb dajme nabok, tam si mozu byt zeny aj muzi uplne sebestacni. bavime sa o potrebe zeny vo vseobecnosti.
ale dobre, necham vas tu, nemam rada take debaty, k nicomu nevedu, svedci to naozaj o psychickej nevyrovnanosti, alebo aspon momentalnom dusevnom rozpolozeni zakladatela a ten nech si to vyriesi v buducnosti inak, ako vyvolanim big bangu na fore.
majte sa pekne a nepobite sa :-) aj tak z tejto bitky nebude vitaz.

lost

Nivea_formen - mimochodom odpoved na tvoju otazku existuje, a par ludi ju pozna..
Ale som snad debil, aby som ti ju povedal a tym padom znizil moje sance na ulovok ? :P

Ak ti ulovim rybu, tak ta nasytim, ale ak ta naucim lovit ryby, tak ta nenasytim na cely zivot, ako to kazdy hovoril, ale tak ty vylovis cele jazero, a to ja nechcem :)

mimi212

v podstate mas pravdu. k tomu istemu k comu zene muz. vela zien si vie tiez vsetko sama spravit. ale nielen chlap... ale davam ti zapravdu, kup si ancu umelu, ta ti nebude hubovat, okradat ta o prachy, buzerovat, nic ti nespravi, schovas ju do skrine, vytiahnes kedy potrebujes, oprat si vies sam, tak isto navarit... tak ano, naco je zena... len anca umela ti neporodi dieta, ale na to este asi rozum nemas.