K comu je muzovi zena ?

Príspevok v téme: K comu je muzovi zena ?
Nivea_formen

Myslim si, ze v dnesnej dobe je vela chlapov ktori si dokazu spravim vsetko aj sami. O domacnost sa staraju spotrebice cize nie je ziaden problem s tym oprat si nieco a podobne. Ta sexuchtivost muzov mi pride ako vsugerovana z televizie a z casopisov atd a uplne hlupa. Sex ??? Naco aj tak to po case pride uz nudne a onicom. Chlap ktory zacne so zenou vztah bude v manzelstve iba doplacat na zenu lebo ona zarobi menej. Starat sa o deti ktore aj tak az tak velmi nechce.

Laska ? Tie emocionalne hovadiny mi pridu uplne nechutne. To je pre zeny nie pre chlapov. Ja to nepotrebujem a myslim si, ze vela chlapov to nepotrebuje. Porozumenie ? To aj tak nie je mozne, hociktory chlap lepsie pochopi ineho chlapa ako zena. Ta ho bude iba chciet vyuzivat nic ine. A mohol by som menovat dalej ...

Nedokazem najst ziadnu vyhodu v zenach skor iba same nevyhody.

limetka007

apropos, pokiaľ viem, aj sanitkár jazdiaci na záchranke by mal mať myslím titul bc, teda vyššie zdravotnícke vzdelanie...ale možno sa mýlim, nemám problém si to priznať:-)

ojka

ahoj123: mne , tak ako každému normálnemu človeku sa to tiež nepači, a je to len hanba, to uznavam. Hanba im, a aj ostatným takým ludom

datelinka

ahoj123, mnisi a cirkevni hodnostari nie su svatci. to je obrovsky rozdiel :-)
a vidis ake su tie pripady zneuzivania deti? ako s frantiskanmi, vymyslene, nafingovane, aby znizili doveru v instituciu cirkvi.

S1M

Ked si niekto mysli, ze je uzasny a vsetko zvlada sam tak nech si aj sam zije. Ja co viem, tak ked chlap ochorie a nepostarala by sa o neho zena tak "zahynie". Este som nevidela, ze by sa staral napr. chlap o chlapa :D Ved vy tazko znasate uz len chripku.. No ked niekto nedokaze zit s opacnym pohlavim tak nech si zije sam a nech tu nehlasa ostatnym, ze to co si mysli on je spravne.