uloha chlapa v domácnosti

datelinka

inak, sisa, ja chodim cez tie rohoze po spickach, teda nedostupujem na opatky. presne pre to, co sa tebe stalo :-( je mi luto
dobru noc.

datelinka

ale bingham, však ja v dobrom, ja len že ty určite nežiarliš. a určite nemáš dôvod.
ty si to pochopil inak?

sisssa--

Bingham dik ja si uz pojdem lahnut ,jjuuj boli ta noha ,dnes sa asi nevyspim .AHOJ A dOBRU NOC...

Zuzicka ,datelinka dobru noc.....

bingham

ale nooo...tak ziarlivec nie som :DDD...to co ty nie

a to ci to skoncit alebo nie....ved to citis...ci toho cloveka este lubis alebo nie....ci ten vztah ma vyznam alebo nie...a ked pises ze ti je dobre...ked nie je doma....a ze to nebude fungovat...ze to nemoze fungovat... hmmm ???

sisssa--

Jaj bingham ...mozem...doverne... prezil si uz nieco podobne ako ja ,ze si nevedel ako to skoncit ,alebo ci to vobec skoncit a ziarlis aj ty?????????

bingham

sissa....tak ked citis ze to nie je ono...a ze to nebude fungovat...tak to ukonci...to nema vyznam..., ale jedine ty sama vies ako to naozaj je...takze je to iba na tebe...

a to ze ziarli...tak si kocka tak co noo :)

sisssa--

Ved to ako to citim....neviem aj teraz ked nie je doma mi je dobre ,ked mi bvola aj 20 krat za den ,ale ked pride znova to iste ....ziarli ako jjuuj ani neviem ako sa mam vyjadrit.A to nebude fungovat...nemoze fungovat.Ja potrebujem slobodu ,ja som taky tip cloveka ,chodit von ,bavit sa a sediet doma mam cas aj v 40 -ke.