uloha chlapa v domácnosti

zuzic

no ok...aspon aby som zaspala...mozno najde:) mylsim ze monitor sa aj tak nepodari ale uz to mam na haku totalne...a na nete neni ziadny taky film? no uz budem muset ist, brat ma vyhana z pc tak maj sa krasne a nech ta zajtra uz ta noha neboli:(

sisssa--

Len si daj tu tabletku ved aj ja ich jem teraz ako cukriky ....neboj najdes si chlapca ,vlastne on si najde teba ,ja v tvojom veku som tiez takto krasne snivala a ked som vysla zo zakladnej vtedy som spoznavala priatelov...frajerov...ved povedz ,koho chces zbalit na zakladnej...A hovorim ti z ucenim to neprehanaj na monitoroch ide o tvoju sikovnost a ty si ....a v televizii nic neni a slahne ma...

zuzic

ja viem ten chalan ma uz netrapi..ale vies nebola to obycajna situacia vtedy sme boli v nemocnici obaja a on mi vlastne velmi pomahal rozpravali sme sa cele dni...tak mi dodal odvahu vedela som ze sa musim zobudit lebo ma caka. bol vynimocny slusny vesely chapavy..ale je to minulost a je to tak lepsie mozno:) mozno sa najde niekedy nejaky ktory ma este bude chciet:) a mozno bude aspon tak gentleman ako patrik:))dnes som sa mala ucit no vzdy ked sa pozrem na tie knihy je mi na grc ze naco sa vlastne budem ucit ked je to nanic...tak zajtra mam co robit:))) len nadavaj pomaha to:))) a napchavaj sa neuskodi ti to aj tak si stihlucka:) a tu tabletku si nedam ked teba boli nech boli aj mna...

sisssa--

Jaj zuzic ty si take moje zlaticko a hlavicka ta preto boli ,lebo zbytocne premyslas nad hlupostami ,naco sa trapis? na vaznu znamost este mas kooopu casu o nic neprichadzas ..pozri ako som dopadla ja ...A co robim...sedim ,nadavam,a napchavam sa.....a priberiem....a ked padnem aspos sa nebuchnem,tak sa napchavam veselo...