dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
len aby...ale ked si to tak predstavim je to pekna predstava ze uz budem dochadzat na strednu a budem studentka:) tak pekne to zneje:)) ty si asi stale doma teraz ze?:( co robkas ked s tou nohou nic take nemozes?...mna zacina desne bolet hlava tak si idem dat tabletku- len aby si vedela ze aj mna nieco boli:)) nenecham ta samu segro:)))
Kazdy mame nejaku povahu a PROSIM TA NEPONIZUJ SA ,keby ze mi nepovies kolko mas rokov nikdy by som ti tolko netipovala ,si jedno inteligentne a citlive dievca ktora sa urcite v tomto blaznivom svete nestrati.A to co ti vyviedla ex kamoska to je velke chrapunstvo od nej a aj od toho chalana ze jej veril.A kamaratky si urcite najdes uvidis hned v prvy den bude to super tam uz ti nebudu davat najavo ze ty si najlepsia v triede ...lebo urcite aj budes...tam to ma kazdy na haku len aby presiel ver mi....
hej porozpravajte sa drzim palce urcite to vyriesis...ale nepremarni prilezitost myslim teraz o tom patrikovi lebo nikdy sa uz cas nevrati...bohuzial...mam jednu kamaratku ta ma nezradi to viem pozname sa 9 rokov a jej jedinej naozaj doveruejm...vies co ma najviac dostalo bolo ked ma "kamaratka" pripravila o chlapca ktory mi bol velmi blizky...mala som ho velmi rada aj on mna ona mu raz nieco povedala a odvtedy sa zmenil a uz spolu nekomunikujeme...naposledy mi povedal ze on vlastne uz nevie co si ma o mne mysliet...ale nechaj to tak mam len blbu naladu tak sa mi vynaraju spomienky...len co ak narazim na zly kolektiv? brat ma uzasnych spoluziakov nechce sa ani mu odist zo skoly ale co ak ja budem mat zly? co ak to bude len pokracovanie zakladky? uz na to kaslem vystudujem a budem mat svoj zivot kde nepustim ludi ktorym nebudem plne doverovat...cize asi nikoho s touto nemoznou povahou si ani nenajdem chlapca a ostanem sama...
Ja viem zuzicka ze to nema buducnost,ale nie je to az take jednoduche ,uvidim ked pride domov urcite sa s nim o tom porozpravam a ...hm...je tu Patrik to je zas druha vec ,jaj neviem teraz to neriesim.... a ty hovoris ze nemas kamaratky kazdy ta podraza .Zuzicka uvidis ked pojdes na strednu bude z vas taka partia ,najdes si tam lepsich priatelov a tie roky budu patrit medzi tvoje najkrajsie.Ja mam krasne spomienky na strednu a budes mat aj ty uz to vydrz...
keby som ti mohla pomoct:( je mi luto ze sa trapis:(...ja som v pohode...a co si vlastne myslis o tom patrikovi hm?... ja neviem ci ti mozem nieco povedat k tej vasej vasej vcerajsej debate o tvojom priatelovi...ale ked mozem tak si myslim ze nema to buducnost ten vztah...
Datelinka dik za radu uz som sa dostatocne poucila .....
Ahoj ZUZICKA ,nemohla som skor ...boli ta noha celu noc som nespala ,dnes ma nasi zobrali na pohotovost,dotala som injekciu od bolesti som ako nadrogovana a ty co moja ako sa mi mas????
ahoj sisinka nemozem tu byt dlho ja sa len chcem spytat co robi nozka..uz lepsie?
musim ist majte sa krasne:) siska ta kamoska ma podrazila lebo videla ako ma to boli..asi preto no lebo nikdy kamoska nebola ale to som zistila az teraz bohuzial...vsetci ma podrazaju uz ludom neverim...
dobru :)