dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
osobneho sofera?:DDD
Zuzic ved on sa ma boji aby mi zosalel nie ...a na voditko...prosim ta .Zeby mi teraz prisiel robyt osobneho sofera.....
siska ty hyzies?:D sak moja sestra:)) ja nehryziem ale teraz by som kusala do krvi vrrrrrrr
Ty sa ma bojis ???Bingham nehryziem ......len trochu ...a niekedy....aj to len s citom....
o dakujem bingi:) mne to nezvyknu hvorit...ale siska to on je taky svetobeznik nech si pobeha prevetra sa bude sranda aj v inych temach:DD alebo si ho daj na vodikto:)))
No vidis ze mam pravdu??Ale pocuvaj ten binham sa mi nepozdava .....raz je tu raz tam, zeby sme ho mali trocha uzemnit,????
a tak hedgie viem aka je :DDD...to je dobre dievcatko a teba sa sisaaa bojim :P
ano siska:) ale bingham to myslel len tak ze moj?:))) on ma inac dobre nazory:DD
no...zase neprehanaj predsa vies...ja som neposluchla a klamala doktorovi neraz a prisiel na to a to bol iny trapas:) jaj ten krasny neznamy mi stale vrta v hlave:)...asi viem ako vyzeral joj...aspon nieco pekne na tom vsetkom nie?:) juj musel byt uzasny ked si to predstavim...ale na tvojom mieste by som tiez isla do prace:) teda ak to nie je nejak moc namahave na tu nohu...no strasne teda:DD
Bingham to by si nas zeny musel najprv poriadne poznat ,ale poriadne a potom sudit ,ze zuzic?