uloha chlapa v domácnosti

zuzic

aj ja som rada sama..ale nie zrovna doma:) rada niekde vyadnem ale teraz ked sa pozrem von..brrr nechce sa mi:) takze paranormal?:)))

sisssa--

Tak ty budes sama doma ...ja lubim byt sama doma a co bude v kine ,myslis ze mi povie vraj nic pre male dievcaTKA ..

zuzic

a co je v kine? ja uz ani nepamatam kedy som bola naposledy...ked neratam ten trapas zo skoly:) no momentalne su vsetci doma ale o chviu ide brat na do blavy, druhy brat s priatelkou, a nasi asi pojdu von...

zuzic

no mali by sme ist na viac dni ale este sa nedohodli kde...myslim ze bud na oravu alebo tak nejak ale neni to iste...no ja nepojdem...aj tak pojde aj dalsia trieda ako vzdy cize pojde aj ta ucitelka...brat je doma?

sisssa--

No si sikulka ...plna energie a na konci roka kde pojdete s triedou ?Neviem ci z vasej skoly sa chodi ale brat bol V Sturove to bola ako rozluckova.

zuzic

hm hadaj:) mam uz lepsiu naladu tak robim vselico ale havne sa idem ucit...pred chvilou som upratovala a tak poriadky robim kedze som vcera ani poriadne nebola doma tak dnes mam taky sobotny den:)