uloha chlapa v domácnosti

sisssa--

JAAAJJ ty moje zlate .....no dva tyzdne oddychovat potom sa uvidi,ha ma ma vidiet ja a oddychovat pojdem do prace v papuciac ved hadam ma volakto zoberie nie?Napr.ten krasny neznamy hmmmm.Zuzik to je hrozne snami zenami ze?

zuzic

ja viem ved na strednej si davam hranicu na dvojky...budem sa ucit viac aj v noci nebudem to uz flakat...:( a co ti povedal doktor na to? kolko ta to ma bolet? uz to boli aj mna ked aj teba...

zuzic

ibaze ja si myslim ze sa na vysku nedostanem ked to uz teraz nevytiahnem..ako potom zvladnem vysku? ci by som radsej nemala ist na zdravotku ked uz aj tak chcem v tom zdravotnictve...ked sa potom nedostanem na vysku co budem mat z gympla? nic:((
musim ti vymysliet prezvku len nic ma nenapada...mi to nemysli...

sisssa--

Zuzic prosim ta ked pojdes na gympel tam urcite chytis aj horsie znamky a svet sa nezruti ani teraz ,proste si povedz nevyslo to pre jednu slahnutu ucitelku ,lebo ja nato mam a co si budu mysliet ostatni ,maj to na haku ver mi ja som tiez nebola inaksia a teraz......mam kazdeho na haku moj zivot ,moj problem,dievca nesmies si tie veci natolko brat lebo neskor ti to moze ublizit...a noha boli a bude ...zajtra viac...joj

bingham

ale noo hedgie :))...chces dostat ??? :P...ved ked niekto na tebe sedi...tak to nie je tvoja chyba....a nespekuluj...na tu skolu pojdes...ok !!!...a potom pekne na vysku :))

zuzic

prepac musela som ist nieco vybavit...siska ale teraz sa ma budu pytat ze co som mala a ja poviem ze dvojku...rodicia o nicom nevedia, nerozpravame sa moc na tuto temu a zrazu donesem dvojku im to vadit nebude to viem ale ja sa budem tak blbo citit..nikdy som dvojku nemala, spoluziaci to radi roznesu...ale ja to nechapem som dost drza ale ked vidim tie jej oci neviem sa pohnut...ma v nich take...zlo alebo ja neviem jednoducho vtedy nedokazem vobec nic...a stale ta to este boli ako vtedy?:( hm to je mi luto:(( ak by si sem neprisla tak peknu noc a hadam to prestane uz bolet:(
bingi ja viem ze som tvrda ale tak to uz je...chapes, cely polrok som robila aj nemozne len aby som mala:( a spolziak ma aj ked mu vychadza cista dvojka...vies ake je to pre mna dolezite? nic ine nemam na robote len sa ucit aj to dobabrem...rozmyslam ci vobec este chcem to gymnazium...

sisssa--

Zuzic takto nesmies rozmyslat ,ked ta prijmu do skoly a zmaturujes nikto sa nebude pytat, ze ake si mala znamky .Neviem co ta trapi ze budes mat solovu dvojku Ty vies ze si vyborna z toho predmetu tak nech ma ta mrcha radost .Nesmies jej dat najavo ze ta to trapi ,lebo ona sa z toho vyziva a ty jej to nesmies dopriat.Musis sa naucit byt tvrda lebo len tak dosiahnes co chces ver mi moja .........A nehnevaj sa ja nevladzem tu sediet dlho lebo ma ta noha boooliii .....

bingham

zuzka si na seba prilis tvrdaaa...ved sa ucis super...ty za to nemozes aka ona je....a urcite mas zo spravania 1..narozdiel odo mna, ale to nechajme radsej tak :DD nastastie som uz zmaturoval....

este raz netrap sa :)

zuzic

no viem si predstavit zivo:D no ten ktoreho myslim sa patrik nevolal, takze je predsa o jedneho gavaliera viac:DD ja poznam martina a andreja:)sedi na mne lebo sa dobre ucim...poznam to robila to aj mojmu bratovi ale jeho neucila konkretne len mu bola triedna takze on jej daval...ona ma rada len prepadajucich so znizenymi znamakami so spravania mna neznasa lebo vie ze chcem dobre znamky a vie aj co sa ma dotkne...robi to naschval a ja sa ani nedokazem obhajit bojim sa jej...nechapem to inak som drza ale ona ma take ine zvastne oci...neviem bojim sa jej oci...nedokazem jej nic povedat:( spoluziaci ako na zakladke:) teraz je to dobre bolo aj horsie ked stale sikana vzdy niekomu robili zle...kazdy si uzil..teraz je to v pohode...len ma boli ta dvojka, tak som sa snazila zo vsetkych sil...som taka sprosta kam sa ja pracem na skolu ked ani na zakladke nedokazem prejst:(((