ahojte vsetci :) takze ... ako predsavzatie som si dala ze od noveho roka chudem. resp. chcem zmenit stravu a viac sa venovat sportu aby som aspon trochu upravila moju postavu. napiste aj vy svoje predsavzatia.. :)
OD NOVEHO ROKA ...
miso no aha niekto zere a nic je ako prst ked si to neustrazis a budes postupne natahovat a natahovat ostanes ako gula až na 100kg preto treba nie kontrolovat ažaž nie ažaž tak ved by mi s toho denneho vazenia scvoklo dopriat si to nehovorim ale s mierou
nie to nie megy ja som porodila cisars. ale problem zacala som chudnut ale hrozne bolelo brucho a potom zacali stichy hnisat lebo nite sa nestrebali a dalsie mesiace som liecila brucho lebo vytiahli asi 15 cm snuru atd asi 3 cm hnis atd.. liecba a ked už som zase zacala chudnut tak bolelo vnutor. stichy ale no brucho ostalo až dodnes zaciatok je lepsi ako ke zacnes až rok po porode ver mi to je fakt
Agaven- Keď raz držíš dietu, musíš už celý život.
miso vies ono to neni take lahke ked som dnes ledva zjedla jedno jablko tak sa neda moc jest viac...podla mna pri spravnom chutnuti musia byt vsetky zlozky ale v miere a vela pohybu
Tessy06- žije, znova pribrala.
Zuzic- tak skus jesť ešťe viac ovocia a menej ostatného.
boze meggy, tak zacni chudnut az ked prestanes kojit nie, ked potrebujes jest vsetko okrem strukovin a ovocia ...
hej da sa to ale zase sa viac nalivala denne 60 sklapaciek denne behat atd... ano ide to
napis jedla denne iba jablko alebo banan no hej da sa nehovori ze nie ja som za mesiac schudla ties 20 kg ale to len caj caj voda mineralka a ovocie zelenina ved ano da sa ale zase som to uddrzala iba 3 roky a ked pride nejaka starost jeme sladké ach jaj
miso tak podla teba schudnes ked nic nejees hm? poviem ti ze jem velmi malicko a zdravo a teraz do seba ledva nieco napcham a nikdy som nebola nejak vychudnuta.
20 za 6 ? to je cca 3,3 kg za týždeň ...žije ešte?