OD NOVEHO ROKA ...

LILIII

no musim napisat

!!!!!20kg za 6 tyzdnov !!!!!!
da sa ak pije denne nadmerne mnozstvo vody telo sa zavodnuje a este neprima ziadnu stravu tak sa chudne na chorobu

"alebo sa pojeda sama a tym si ubera z vahy"

majkaaa

A prečo od Nového roka?? Ak chceš zmeniť stravovanie a životný štýl,tak od teraz. Pretože tých predsavzatí od Nového roka,od pondelka...bude tisíc...

Tessy06

no šak práve, dieta nie je riešenie...skoro vždy príde jojo efekt...neviem, prečo ju stále spomínaš, keď avril302 vôbec o diete nepísala, ale o tom, že chce zmeniť stravovanie a športovať... teda ísť na to zdravým spôsobom

zuzic

miso nie neni som stihla. neni som ani tucna ale mohla by som byt stihlejsia. pri mojej vyske 164 mam 59kg co je myslim dost...a vidis ako jem, skoro nic a nie som stihla...a tak rada by osm jedla trosku viac ale neda sa mi:(

Tessy06

m.i.s.o, protirečíš si...na jednej strane hovoríš, že treba nejesť, tak ako tá baba čo stratila 20 kg, a na druhej strane povieš že zase pribrala...

a že "Keď raz držíš dietu, musíš už celý život". dpc s dietou... asi nechápeš, celkom význam slova dieta...dietu musia držať celý život diabetici, celiatici a pod... zdravý človek, sa len potrebuje zdravo stravovať