ahojte vsetci :) takze ... ako predsavzatie som si dala ze od noveho roka chudem. resp. chcem zmenit stravu a viac sa venovat sportu aby som aspon trochu upravila moju postavu. napiste aj vy svoje predsavzatia.. :)
OD NOVEHO ROKA ...
preco akurat 5 kg?ved to je uplne nepodstatna vaha
Karioll2- O tej kapustovej diete som počul, funguje to. Po každej diete sa priberie ešte viac, treba si dávať pozor.
karioll2
super rada
prosim Vas aj ja potrebujem poradit !
..ja som schudla 12kg trvalo mi to cca. 1,5-roka este potrebujem 5kg no nejde to uz sa trapim dost dlho a vaha nie a nie klesnut beham ,cvicim musela som zmenit stravu, proste komplet zivotny styl a vaha nic PRECO ????????
pre vsetkych ktori rozpravaju aka som blba a ze preco od idem chudnut az od noveho roka :lebo chcem zacat odvtedy!!a okrem toho aky by to bol silvester bez chlebickov a pod. takze asi tak ! :)
pripada mi to ako jedna moja kamoska,jedla nejaku kapustovu polievku,za mesiac a pol schudla 15kg a potom ked zacala jest normalne,pribrala 30.cize asi tak.
neda sa oklamat metabolizmus.co si myslis,ze keby to fungovalo ako tvoja kamoska,ze by to nikto nerobil a cely svet by sa zbavil obezity,cukrovky,infarktov a pod?
Karioll2- Schudla 20kg za 6 týždňov, jedla pravidelne, ale iba ovocie a kuracie maso, nič iné.
karioll2 stopercentný súhlas s Tebou. Je to presne tak. Aby sa chudlo správne,teda ubúdal tuk,nesmie sa hladovať,nesmú sa vynechávať jedlá. Hladovky vedú len k chorobám a následnému priberaniu.
nemoze schudnut 20kg za 6 tyzdnov,ak sa chudnutim mysli ubytok tuku
ak ma niekto 200kg a prestane jest,klesne mu hladina cukru a zacne sa odvodnovat,a ked dalej nebude jest,telo zacne spalovat svaly,a tuk si búde drzat ako zasobaren energie.a ked zacne jest,telo si to vsetko ulozi do zasob a nic nepusti do energie
keby zacal chudnut normalne,cize menej a zdravo jest a primerane sa hybat,pride o tuk,ale narastu mu svaly,cize priberie na vahe,preto spravne chudnutie je o merani sa a nie vazeni
Zuzic- Niektorý ludia su geneticky nastavený tak, že musia mať pohyb. Ked ho nemaju, tak priberu, ked tak málo ješ ako píšeš, tak to ti musí pomocť, napríklad behanie.
heh LILIII :D
šak ona to aj nabrala naspäť... m.i.s.o, by si neveril, ale za určitých podmienok je lepšie učiť sa gramatiku, ako vypisovať takéto "dobré" rady