Otazka pre mamicky co kojili

Príspevok v téme: Otazka pre mamicky co kojili
leanusa

Dobry den,mamicky ,viete mi poradit?Kojim uz 18 mesiacov,z toho pol roka len z jedneho prsnika a jeden mam vacsi nez druhy:(Ked prestanem kojit,napravi sa to?Budu rovnake?A viete mi poradit ako najlepsie prestat kojit,som uz z toho zufala:(Mala tak pri kojeni zaspava a ja nviem co dalej,chcem ist cim skor do prace .. . . Prosim poradte.Dakujem za kazdy prispevok.

leanusa

Linda :No zatial som velmi nadtym nerozmyslala,vies mam 22 rokov a v takom veku ist na plastiku . . .
Ja nad tym budem intenzivnejsie premyslat ked prestanem kojit.Teda az sa toho dozijem:)
A ty uvazujes?Nevies ci po plastike sa da pri dalsom dietati este kojit?

linda30

Kamarát je lekár a stále mi vravel, aby som to kojenie stopla v 6 mesiaci,vraj to je ten optimálny čas.Potom sa vraj začne prsník deformovať a bude to ozaj viditeľné.Mal fakt pravdu.Dovtedy som mala krásne pevné trojky.Kojila som a aj kojím prevažne z ľavej strany a tak pravé prso ostalo viditeľne menšie a prázdnejšie.Keď nenakojím 6 hodín, tak ich mám ako kedysi, ale keď dávam malému cucnúť každé 2-3 hodiny je to ozaj vidieť.Uvažujem nad plastikou aj keď sa mi pod nôž nechce a ani peňazí nie je nazvyš.Muž mi ale povedal , že som krásna a chce ma takúto prirodzenú a nemieni hladkať umeláče.Ja ale rozmýšľam, čo v lete v plavkách.Chcem byť ako predtým.Aj keď...viac ma asi hnevá "popraskané" brucho, ktoré mi ostalo po prvom dieťati.Tak neviem, čo si dám skorigovať skôr.Leanuska dala by si sa na to?

leanusa

slniecko:Ale nie,nedotkla si sa ma,ja zas nie som citlivka:)Kazdy ma pravo na nazor.Ty si teda dobra,ze si to tak dlho vydrzala s kojenim.Ale ked si predstavim,ze by som mala kojit,este rok . .. neviem neviem asi ako Linda spomenula,budem musiet rozmyslat nad plastikou prs.Ked sa pozriem do zrkadla,neviem ci sa mam smiat alebo plakat na ten rozdiel vo velkosti.

linda30

Baby, aj tak sme hviezdy,že sme to tak dlho vydržali!Iné si povedia, že nechcú mať škaredé prsia a nedajú tým drobcom ani hlt a od začiatku ich nalievajú humusom v prášku.Naše bábenká majú dobrý imunologický základ. Trochu sme sa potrápili a stretneme sa na stránke o plastických operáciách.Ha ha.

slniecko

ahoj leanusa.ja viem za sa to lahko hovori aj pise ale ja som to s mojou tiez prezila mozno teraz vyzeram ako bezcitna tiez mi to trhalo srdce ked mi vzdy trhala tricko a prosila o cicusku .a plakala a plakala.ja som kojila 2a pol roka bolo to pre mna najkrajsie obdobie .tak ak som sa ta dotkla tak mi prepac .a drzim vam obom palce a prajem vela zdravia .pekny den

linda30

Súhlasím, to sa nedá povedať im DOSŤ.Môj syn mi chytí tvár, otočí ju k sebe, aby mi hľadel priamo do očí a stále opakuje MAMA MŇAM a keď mu znova vravím NIE JA NEMÁM MŇAM, stále hlasnejšie a hlasnejšie to zdôrazňuje akoby mal pocit, že mu nerozumiem.Keď nedostane o čo prosí, mali by ste vidieť tú bezmocnosť v jeho očiach- srdcervúco sa rozplače a stále to MŇAM opakuje. Vtedy vidím, že on to myslí vážne, že po tom túži a že sme ho veľmi chceli a teraz mu mám odopierať to pre neho najprirodzenejšie, čo ho upokojí a urobí ho zlatým kľudným bábom.Jasné , že mi to niekedy lezie na nervy, najmä v noci, keď to robí každých 20minút, vtedy nepovolím , musí to mať určité hranice...dokedy to vydržím, to netuším...

slniecko

ahoj leanusa.ja som kojila 2a pol roka .ale na zaciatku som tiez mala problem lebo z lavej pila viac ako z pravej potom sa to upravilo ale aj tak mam trosku lavu mensiu.a odnaucit dietatko no urcite to bude velmi tazke ale prosto nesmies mu dat cicat.prve noci to bude hrozne ale cim je starsie tym to je tazsie ver mi .tak vam drzim obom palce .

linda30

Ano, on je trpezlivý a na malého si nedá dopustiť, ale neboj dnes už v noci asi strácal trpezlivosť. Počula som jak malý vrieskal a on mu najprv vysvetľoval, že všetkých pobudí nech neplače, ale po 20 minútach stáleho - Mama mňam mňam - jemne zvyšoval hlas, akože ticho! nekrič! ráno som ho videla v kúpelke-oči opuchnuté, navyspatý a šupkal pekne pracovať.No ale nesmieme to barať tak tragicky,ja vstávam už rok a pol niekedy aj každú hodinu a vo dne taktiež nesedím ,ale pekne makám a zastavím sa až o pol 10 keď menšieho uložíme spať.Oni chlapi ľúbia zveličovať a o veciach , ktoré my robíme bežne a ani nás nenapadne sa nad nimi pozastavovať, oni budú rozprávať ešte pár dní-akože čo všetko dokázali.Môj otec mi nedávno ukazoval ľadvinový kameň, čo mu vybrali-že pozri , čo zo mňa vyšlo!Bol to kamienok 2 krát3 mm,robili mu to v úplnej narkóze a dva dni sa bál zliezť z postele.Tak som chytila staršieho syna okolo ramien, že, oci, pozri, čo zo mňa vyšlo!Mala som vtedy 19 r. 42kg, som taký drobec a syn mal 4350g a 54 cm, rodila som klasika a šili ma donekonečna-48 štichov.Vieš, čo mi povedal? To je iné ,dieťa sa narodí samo, prirodzene!!!Stačí? To sú chlapi...