Krivy nos, nosna prepazka

Príspevok v téme: Krivy nos, nosna prepazka
James

prosim vas o rady .. ti ktori mate skusenosti .. rozmyslam o operacii nosa .. viac menej kvoli zdravotnym dovodom .. lebo uz dlho ma to trapy no nie zeby sa s tym nedalo zit .. tak ci tak .. trebalo by mi napravit nosnu prepazku a pravdepodobne aj celu kost .. aspon s mojho usudenia si myslim .. operacie sa nebojim velmi .. ale na moje pocudovanie som pocul .. ze nosna prepazka .. alebo kost teraz neviem .. ale proste ze vacsine ak nie az skoro kazdemu sa mu to po istej dobe posunie SPAT !! ... ako to je mozne alebo kvoli comu ?? .. viem ze prepazka ma tzv ( pamet ) .. ale aj napriek tomu ze nos je rovny .. resp. bude rovny .. sa prepazka spat moze vychylit ?? aj ked uz nema preco .. lebo nic na nu narobi natlak .. fakt padlo by mi par rad ludia .. budem len rad :) .. lebo to je jedine co ma trapy .. sorry za pravopis ak nahodou :) .. diki
------------------------
Plastická operácia nosa - rinoplastika www.zdravie.sk

mellasa

James, pytal si sa predtym na mojho kamarata...On mal tuším pokrivany z detsva po nejakom náraze.
Ale čo som tu tak letmo zachytila tie vaše problemy so zizic, tak mozte mať aj stafylokoka zlateho,ten sposobuje zahlienenosť a upochavanie pri rozdielnych teplotach.

James

ti neveri hej ? :D no krasne od nej :D ani mne uz niekedy neveria a si myslia ze prehanam . ale ja chcem byt iba zdravy :D a maju zato plat tak co :D .. a ty budes isto dobra doktorka tak zacnem asi chodit ku tebe .. :D a ma mozes kludne aj pooperovat :D:D . ja som si dnes uz kupil zas muconasal !! ach boze .. doraz si ho dam lebo uz tazko tazko dycham .. a olynth ja som raz mal .. strasne ma po nom palil nos a vobec mi nepomohol .. uz si ho skusala ?? ze ako na teba ucinkuje .. na mna totiz vobec .. a inac moj otec ma ten isty problem takze neviem ci som to nezdedil :D .. ale on mal asi zlomeny . JOJ tak podme si spolu poplakat :D no kazdy den zacat od znova .. to si aj nos hovori preto sa stale upcha rano D:D:D no ved jasne moze ti byt jedno ako na teba pozeraju a ci si myslia ze si simulant .. ide o tvoje zdravie a je to cih robota tak co .. no dobre rozpravas .. ta psychika je tiez dolezita .. a vela doktorov alebo ludi na to kasle .. ale to je prve co treba dat do poriadku .. hh a preco nemas rada psychologov ? :D:D .. ako ja nic proti nim nemam ale ani ich nemusim :D ale keby som bol v argentine teraz aspon by mi bolo teplo :D:D .. hh ale mne sa aj tak najviac pacia take miesta ako Mexico a tie take puste nevadske atd adt :D milujem to :D asi som tam zil v minulom zivote :D no moj nos je obycajny fetak :D .. asi sa v nemocnici po porode zamenily nosy :D s dakym fetakom :D:D len muconasal by chcel :D .. este dobre ze len take lahke :D

zuzic

nie jasne ze si nic nemyslim:D to len tak sak vies mlada slecna...tiez neni odveci:DD tak ale ty nevidis tie pohlady ked si idem pre vymenny:)) vies uz tak ze a kam dnes? no sak ja ze na krcne a ona uz zas? ja ze no vidite pani doktorka tak mi poradte takeho zazracneho co mi vyriesi uz konecne problem:))a je ticho:))ale aj tak sa mi zda ze by ma najradsej vypisala psychiatrovi...v tomto mi uz nikto neveri:( dnes to bolo zas strasne, kupila som si nove lieky teraz aj olynth, lebo muconsal si musim uz davat strnast az osemnast klvapiek a to uz nemozem lebo sa fakt znicim tak skusim toto aj ked viem ze nezabera...hlava ma strasne boli tabletky sa mi minuli...a este tri roky:((je mi zas do placu:( ale nie zas tu revem jak stara pesimisticka tetka:) kedze nase heslo je: kazdy den zacat odznova, od zajtra uz nebudem nariekat nad tymto:) pojdem v januari doktorovi a ked sa na mna bude divat jak na simulantna tak mi je to jedno:) musim to uz raz vyriesit, nemozem cakat kedy sa zas zacne dusievat, tieto pauzy su tiez zle na srdce a pluca a to ja fakt nepotrebujem... no neviem neviem co by boli kludni:) ale viem ze az mi raz dojde pacient ktoremu nebudem vediet najst diagnozu, urcite nanho nebudem pozerat ako na hypochondra, budem ho chapat a urobim vsetko preto aby som mu pomohla. a nielen jemu ale vsetkym pacientom. polovica prace jepomoct im fyzicky a polovica je pristup a psychika. lebo je ine ked ho objednas na operaciu a psychicky neni v poriadku, ma hrozne stresy vtedy je ohrozeny aj vysledok operacie- nech ma horucku od stresov tak aj operacia nemusi v takomto stave dopadnut najlepsie...jaj zas aj ja teoretizujem:)) ani ja neviem sebe pomocot:)) ale ostatnym niekedy hej ale len niekedy, skor toho vela dokaslem ako opravim:) ved chapes:))no ale dobre ze nechces byt psycholog:) aspon pre mna:))vies lebo predsa psychologov nemusim:)) ale zober si to z tejto stranky, keby si bol v argentine si este dalej:) takze si vlastne dost blizko:DD hej ved kedy sa zabavis ked nie teraz:D krasne casy studentske:)) ty uz zas nemozes dychat?...ja som myslela ze este stale:DD sak rozumieme si:)tie nase nufaky retardovane vrrrrrrrrr

James

doktorka je uz starsia pani :D:D nemysli si ze daka mlada slecna :D:D ale aj tak mila proste .. dobre sa s nou rozprava asi tak :D no uz sa dockas doraz :D .. to uz bdues mat 17 a potom uz len rok a opercia :D nie stavim sa ze keby si zacala komunikovat ty s nimi vseci by boli hned kludni :D no ved hej psychika ma velky podiel na ludskom zdravy .. je to zaujimava vec .. lebo skroo vsetko zavisi na psychike .ale psycholog nechcem byt cosi :D:D sebe niekedy neviem pomoct a nie ostatnym :D len 450 km :D len .. no ale ja si myslim ze je to dobre ked si skoro dospely clovek nerobi zo vseho len problemy .. ale vie sa aj zabavat :D no k teme .. ja som si rano dal kvapky .. a uz zas nemozem dychat .. a treba mi este na vecer :( a uz takmer nic nemam .. a po tej zime sa mi nechce ist do mesta kupovat druhe :(

zuzic

:DD jedna otazocka kolko ma ta tvoja doktorka rokov?:DD vies ja len tak...cisto informacne:D inac moja detska je taka...nic moc:) akoze v pohode pokila nema urazlivu naladu, potom ked mi nuti tisic nepotrebnych vysetreni:) a ked na mna kuka jak na hypochondra ked si pridem pre vymenny na krcne:))) inak v pohode:) ale o dva roky ide do dochodku tak musim najst niekoho v pohode...no komunikativna:)) boli situacie ked neviem povedat ani jedine slovo:))ale vtedy som bola poriadne mimo:) vies ale komunikaciou sa odburava stres a strach, takze ked mi pride nejaky pacient zacneme sa rozpravat a hadam bude potom kludnejsi:))alebo este vystresovanejsi:) no psychologia je zaujimava veda...naozaj kolko toho sa skryva v psychike...to je taka cierna skrinka plna zahad:) no psychologov neznasam z duse:))objednali nam raz do skooly ale tak slahnutych chlapov som este nevidela:) aj v nemocnici za mnou behali volake specialne pedagogicky- to chodili za kazdym nedospelym a oni boli tiez take liznute...neviem jednoducho tie oci a otazky...pripadala som si ako psychopad:) ze aj ja si myslim ze aspon niekto:)) ale sak to ani neni tak daleko:)) mozno nejakych 450 km:))) no dnes bol naozaj dobry den:))) sme boli siedmy v skole tak sme sa prakticky skoro vobec neucili...:) a teraz cakam na kamaratki ktora urcite zas zabudla ze sa mame stretnut:)) ale ja to chapem:)) brat robi presne to iste, a tiez maturanti a idu sa pohojdat na detske ihrisko a taketo kraviny:))sice u nas sa sneh uz roztopil:( ale sranda pozorovat ako male diti robia:) ale sak hovori sa ze najuprimnejsia radost j ta detska:) tak preco nie:)) sak sa ta nikto na znamky nepyta:)) to neni podstatne:) a okrem toho ine je mat 15 a ine 18:)) hlavne ze si fajn chalan:) a co vies mozno z teba raz aj einstein bude:))) no a teraz k teme: ako ti je dnes?:) ja som vydrzala si od rana nedat kvapky, a rano som si dala len osem spolu...no dlho to uz asi nevydrzim...:(

James

no jasne moja decka doktorka este :D je tiez velmi dobra .. tak to urobi tiez svoje .. lebo keby som bol chory a mam ist k dakemu nie takemu symaptickemu .. tak by som asi neprinutil :D no vidis tak ty bues velmi dobra a komunikativna doktorka :)) drzim prsty :D:D .. no vidis ja snazim si citat aspon take mudre knihy .. ale psychologia je nahodou velmu zaujimava :D .. no tiez vidim ze mas podobne nazory :D:D tak to je pekne :D aspon niekto :D:D ale ako schvalne ten niekto je na druhej strane slovenska :DD: haha co uz :D .. ale je dobre vediet ze niesi len ty sama co ma take problemy :D .. nie len prepazkove .. . no treba rozdelovat dni ... napr dnes bol celkom dobry :D:D .. sme su gulovaly chalani .. jak male deti chapes :D:D a 18 rokov doraz :D:D taze tak :D ..a ty co pises ze nevies ci mas rozum ? :D: joj ty .. vzdycky ten co je chytry hovori opak :D ako schvalne .. ja by som mal povedaz ze som einstein potom :D aj ked mam znamky och :D ani nehovorim :D

zuzic

no na mna to funguje velmi:)) ale zas vies nemyslela som ani tak tie oci ako pohlad..taky pohlad ze vies ze mu mozes doverovat a ma o teba zaujem a spravi naozaj vsetko. je to dost dolezite pri komunikacii lekar- pacient...noo sestricka jedna bola:) velmi pekne oci no ostry jazyk:)) ma vzdy vyhnala z chodby a liala do mna litre vody kedze som nechcema pit:D no endoskop zrat nemusis:D asi by ti nechutil:))no hej sonda...musis prehltnut a budu ti filmovat zaludok:( dost nechutne kamoska na tom bola a hovorila ze velmi tazko sa prehlta ale este tazsie je to vytiahnut...ale zdravie je zdravie treba nieco vydrzat...hh no to je veta za molion:DD ze na co je ta prepazka dobra:))aj ja som porobila hluposti mrzi ma to stale, ale snazim sa aspon o to ze si z toho zoberem priklad a snazim sa uz nezopakovat taku velku chybu...waw ty citas take knizky?:) klobuk dole to by ma nebavilo:)) ale v tom co rozpravas teda pises sa vidim...je to aj moj pripad nedoverujem ludom a potom vela ludom ublzujem...ja som tiez zaujimavy cloviecik:) bez diagnozy a predsa chory:) a povaha na nic:)) no ja na to vobec neverim ale som blizenec:) no viac by sa mi hodil baran pre moju tvrdu hlavu:)) no hej...pochopila som ze kazdy den ktory mam mi dava novu prilezitost, lebo ked ma zozierala minulost aj tak mi to nepomohlo. tak kazdym dnom sa snazim nieco zlepsit a takto rozporciovane to ide lepsie:) no ci na to mam rozum teda neviem:) to jedno makove zrnko co mi pobehuje v hlave sa este nevie nejak moc prejavit:)) ale z celej sily sa snazim a snazit budem, tych par rokob driny mi stoji za to aby som cely zivot robila co ma bavi...i ked sa hvori ze bud student zije alebo sa uci:) tak ja sa lucim so zivotom:)) no injekcie:)) mne skaredo pichla infuzku nemohla som vobec pohnut tak som si ju tricha povytiahla:)) ale modrina ostala poriadna:)) no jasne pan admin pocuvajte ved sa rozpravame len o zdrav. veciach:)) tak zatial ahoj

James

no zacnem tam ked si hovorila ze keby mal take krasne oci :D:D tak vies na mna by to asi nefungovala :D:D ale keby bola pekna sestricka .. tak to by som jej mozno zozral :D .. no nie ako ten endoskop ale reci .. ale mozno aj endoskop :D:D ale chlap to nie :D och ako take tie vysetrenia .. su dost hnustne .. sondu do zaludka ani za nic .. ked som pocul ako to clovek musi prehltnut .. och hruza des !! :D .. no vidis ! :D prave ma napadla veta .. Prepazka connecting people ! :D:D .. no dobre co :D:D no ved to kopu ludi ma sklamalo tiez .. dnes niekomu verit je tazke .. az niekedy sa mi zda trocha chore ked nikomu neverim .. ale tak co uz .. dusit v sebe tiez nieje dobre .. ale mame na vyber :( .. ja tiez som v zivote porobil vela hluposti .. pre ktore niesom na seba hrdy . a to vobec .. bol som mlady a nemal som rozum .. znazil som sa zmenit .. fakt silou mocou .. a myslim ze sa mi to aj podarilo nakoniec .. ale to by mi museli povedat ostatny .. ale ono vies . ked som sa zachoval niekedy zle .. tak len preto .. pre ten efekt ze clovek nedoveruje druhym . a tak som as riadil pravidlom .. nevybabres ty s nimi vybabru oni s tebou .. hoc je to pravda .. ale tak teraz sa snazim zlatou strednou cestickou ist .. a myslim ze sa mi celkom aj dary .. ale aj tak si myslim ze nemam vela zlych vlastnosti .. len niekotri hlupi ludia ich odsudzuju .. lebo sa im nepacia . no je to tak .. taky je svet .. uz tu zas vela fylozofujem :D .. to mam z tych psychologicko fylozofickych kniziek co niekedy citam :D:D .. tak zaujimavy som ja cloviecik D:D: .. inac ake si znamenie ze ci tak rozumieme ? :D:D .. neverim velmi v to .. ale tak :D .. niekedy mi to tak vychadza ze neico n tom je .. ale som skor realista :D a s tym co si napisala ze kazdy den zacinas od nuly .. s tym si ma ohurila :D !! lebo taktiez da sa povedat ze sa tym riadim .. ono predsa co cloveka najviac nici a trapi je ta minulost .. a ako sa hovori netreba plakat nad rozliatym mliekom .. co sa stalo uz sa neodstane .. a je zbytocne sa nad tym zastavovat .. treba si dni rozdelovat osobitne a tak zit .. ked sa neico nevydarilo vcera .. dnes je novy den .. a vcerajsok uz nieje :)) .. mas tiez pekne nazory :)) .. no to je super ked chces byt doktorka .. clovek musi na to mat rozum a ty to urcite mas !! :)) na ked som bol maly som zas ihly neznasal .. ale teraz to uz je v pohode :D:D .. to mi take nasledky urobila jedna sestricka ked som bol raz v nemocnici .. tri krat do dna injekcia .. a bola taka nemotorna az to bolelo a doslova ! :D:D .. a skoro mesiac som bol .. si mysleli ze mam zapal slepaka .. no nic son nemal :D .. dobri su nie ? :D:D .. a stale tie injekcie :D:D ach ach .. tak ti poviem mne by tiez stacil nufacik :D .. ale to nebude na vianoce takze .. momentalne by som chcel novu gitarku :DD .. a nic viac .. ale nufak by bol najlepsi :D no ved jasne blbost sa smiat z niekoho .. nik nieje dokonaly .. no a nerozrpavame o zdravotnej teme ? :D:D . joj ten admin :D:D