Krivy nos, nosna prepazka

Príspevok v téme: Krivy nos, nosna prepazka
James

prosim vas o rady .. ti ktori mate skusenosti .. rozmyslam o operacii nosa .. viac menej kvoli zdravotnym dovodom .. lebo uz dlho ma to trapy no nie zeby sa s tym nedalo zit .. tak ci tak .. trebalo by mi napravit nosnu prepazku a pravdepodobne aj celu kost .. aspon s mojho usudenia si myslim .. operacie sa nebojim velmi .. ale na moje pocudovanie som pocul .. ze nosna prepazka .. alebo kost teraz neviem .. ale proste ze vacsine ak nie az skoro kazdemu sa mu to po istej dobe posunie SPAT !! ... ako to je mozne alebo kvoli comu ?? .. viem ze prepazka ma tzv ( pamet ) .. ale aj napriek tomu ze nos je rovny .. resp. bude rovny .. sa prepazka spat moze vychylit ?? aj ked uz nema preco .. lebo nic na nu narobi natlak .. fakt padlo by mi par rad ludia .. budem len rad :) .. lebo to je jedine co ma trapy .. sorry za pravopis ak nahodou :) .. diki
------------------------
Plastická operácia nosa - rinoplastika www.zdravie.sk

zuzic

ale nenapisal malo:DD skor ja pisem vela uz si plesnem po puse ze mi zuby vyletia:)) aby som bola konecne ticho:)) si ma rozosmial:DD ano zas dva krat pises:DD a ja tiez:DD ale ignoruj aj ty mna:D uz nebudem:D cestne prepazkove:DD

zuzic

no vidis ja sice netrepem odveci ale ked chce niekto nieco odomna vediet co nechcem povedat tak to viem tak zvrtnut rec ze sa ho zacnem pytat ja az nakoniec sam povie ze uz musi ist:)) no baterka..bol to zevraj endoskop alebo co vies on ze mozno to bude trosku neprijemne ale URCITE NEBUDE BOLIET! no tak neveril by si mu ked mal take krasne oci?:D mi to umrtvil to bol dalsi trapas lebo mne to stieklo do pusy tie kvapky a neposluchla som ho ze to mam vyplut mi to bolo trapne tak mi umrtvoli jazyk:D ale fakt mi zdrevenel som nemohla s nim pohnut:D no az po nejakom case som ho rozhybala:)) no a to mi chytil hlavu a pomaly vsuval az volakde neviem kde no sak som ti uz hovorila do palca na nohe:) normalne mi slzy vysli a potom on ze no vidis nebolo to az take zle a ja cela uslzena ze nie vobec nie:) no sonda do zaludka..fuuu..ale cele tie gastracke vysetrenie nie su moc prijemne...inac ale mi ame okrem tej prepazky hatalackej nejak vela spolocneho:D ani ja nedoverujem ludom moc...dusim vsetko v sebe, vela ludi ma sklamalo tak si dobre rozmyslim co komu poviem...pozri sa ani ja nemam skutky ktovieake...ale musis to brat tak ze kazdy den zacinas od nuly. kazdy den mas moznost co to napravit a spravit.netrap sa nikdy za ranom ved zajtra dalsie pride...skus s energiou zacinat novy den a snazit sa i ked je tazke niekedy zabudnut na ostatne dni..poznam to...no ja si dava cez papulku casto pred rokom som sa nakopala kvoli tomu nosu a este stale som sa nedokopala:) no to je take tajomstvo co chcem robit...(ale tebe to poviem lekarka by som chcela byt, strasne ma bavi ta praca co sa tyka fascinuje ma zlozenie krvi ked mi beru krv vzdy pozorujem ako je dole hustejsia a tak...bavilo by ma to a aj moja povaha je taka ze s ludmi by som rada robila)no mam zatial ciste vysvedcko:) zatial:)) klop klop:) ja by som chcela na vianoce..hm..zdravie novy nufacik a uska:)) dva nufaciky jeden ti poslem:))a okrem toho ja neviem..hmotne asi nic nic mi nechyba:) a ty? sak ja som bola spuchnuta, hrcu na hlave co som odpadla , cela zakrvavena, a vtom najlepsom prisla na navstevu kamoska s ednym chalanom:D a idvtedy sme kamarati s nim a smejeme sa na tom:) no co mne to nevadi ja som videla aj horsie ako opuchnutu tvar:))nie je dolezity vyzor ale srdiecko:) ja sa nevsmejem nikomu kvoli takemotu neznasam tych ludi co sa smeju. akoze spravit si srandu a rozveselit tak aj choreho je ine ako byt protivny:) poeticka je zo mna vidis:)) som si ani nevsimla:)) no netrufnu si na nas, inac ja osm tu mala tych pokecov dost, vecsinu mi zrusili admini tak sa snazme o zdravotnej teme viac kecat aby nas nezrusili:))

James

och pozeram ze som pisal pisal .. a niejak malo som toho napisal :D:D . a zas na dva krat pisem .. :D ignoruj to :D:D

James

no to je dobre ked je lcovek taky ukecany :D .. ja tiez som dost zakecany .. ale niekedy trepem dost od veci takze asi tak :D .coze baterku do nosa ? :D . ok to by som asi tazko zvladal :D .. ale vrajze najhnustnejsie je .. ked ti daju sondu do zaludkU :D .. inac ja sa tiez velmi nerad zdoverujem .. takze tiez v sebe vacsinou dusim veci .. vies neverim velmi ludom .. takze radsej si niekedy necham pre seba .... no zdravy pohlad na svet .. len ja niesom zdravy :D ono zdray pohlad na svet moze mat hocikto .. no zas az tak nie .. niektori nemaju ani pohlad zdravy na svet .. ale tak ci tak najtazsie su tie skutky .. pohlad mam mozno zdravy .. ale skutky do teraz chybali bohuzial :( .. az teraz som si niejak dal cez papulu .. ze chlape .. uz neico zacni robit .. zacni na sebe pracovat .. tak snazim sa .. dufam ze ma zoberu na vysku .. urobia prepazku .. a uz len si uzivat :D a co ty cches robit v buducnu ?? .. inac tesis sa na vianoce .. co by si chcela pod kracik hm ?? :D:D no ale pocuj tak ty mas asi same jednicky co ? :D:D .. haha ze navstivit :D:D .. budem prave spuchnuty ako vtakopysk nie ? :D tak dakujem pekne :D:D .. by si ma vysmiala :D .. no vidis .. nik sa nepripaja :D .. si netrufnu na nas :D:D .. takze im mozme podakovat :D:D .. alebo sa cuduju . co sa tu tak vo velkom rozobera :D:D .. ale nie jasne ze mi to nevadi :D .. to je lepsi pokec ako na pokeci :D:D .. no a uz pisem do jednej konecne :D:D ... no to s tym topiacim bolo poeticke :D .. ale pravdive :) ..

zuzic

no to je zle...len ja uz skkusam vsetko:( vies topiaci sa aj slamky chyta...
ale uz idem do jednej naozaj slubujem:DD

zuzic

vidis aky su tu ludia? nikto neporadi no hanba im:))) no my sme taki musri ze si radime sami:)) ze mikrovlnka, bazovy sirup, atb po zaruke:DD to su take plnohodnotne rady:)) no mne ku stastiu by este nieco chybalo ale bola by som rada..ked si predstavim ze len tak sa zhlboka nadychnem..krasna predstava a oni si to ani nevazia:( no tak to je blbe ze sa tu iba my bavime...hm...ale mne to nevadi:DD tebe hej?

zuzic

no tak ja mam reci velmi vela:)) neviem co je to dobre alebo zle hovoria mi ze sa mi bude dobre maturovat lebo zakecam aj nemozne..pametam si este pred dvoma rokmi som odpovedala zo zemaku a z uciva som nic nevedela. tak som to prekrutila cele ze som nakonieco hovorila druhe ucivo, ucitelovi sa uz nechchelo pocuvat a dal mi jednotku:)) ja by som ti aj viac napisala ale nehcce sa mi uz hybat prstami:)) no spytat sa mozem ale co z toho..hovori ze nechce riskovat ked to neni az tak vykrivene uz mi robil tolko vysetreni, nejhorsie bolo ked mi pchal tu baterku do nosa som skoro zdochla citila som to aj v palci na nohe:) a on ze nech sa mu neodsuvam a ja tam zdochinam sak niekomu sa hovori ked jeho to neboli:)) ale nie bol zlaty...ved spytam sa ked tento doktor co mam naplanovaneho nevyjde tak zacnem zase druhe kolo obehavat:) a zacnem od tohto:)) no akoze ked ide len o to ja sa ako dieta citim stale:)) a po tom ako vcera snezilo uplne:) som bola stastna ako blcha:) az kym som nezacala mat tie depky...mas pravdu poplakat je dobre..obcas...ja mavam dost problemov ale zvyknem to nechavat v sebe...to neni dobre lepsie je vyplakat to...nie ty sa len pekne chovaj ako chovas, s kym by som sa rozpravala o nose keby si bol ako stary dedko:) by si nevedel ani zapnut net:) no vidis jak sa mi pecu tie kolaciky lahnem si tam na plech troska sa mi prepecu sunky:) dam si este jablko do ust a bude zo mna pecene prasiatko, nevadi hlavne ze mi prepazku vypecie:))nie podla mna mas ten nazor na holky spravny. taky zdravy pohlad na svet, najskor studium potom pride aj dievca:) len tak dalej nic ti neujde:) ja mam jasno co chcem v buducnosti a preto tiez sa ucim jak besna. teraz na prazdky som okrem kopy uloh dostala dve olypmiady, 95 autorov sa naucit a vypocitat 230 prikladov:) tak si z toho robim srandu:)) co uz stava sa:) radsej necitaj:) vsetko chutne je nezdrave:) no ja som poslala vratovi len vecer pred operaciou sms nech sa za mna modli zajtra lebo zide sa:) ale nemyslela som to nejak pesimisticky ale sak zas pripravit sa treba na vsetko:) zomret mozem aj hned zajtra bohuzial taky je zivot...no ja by som ti ho mohla poradit ale urcite nie takto verejne dufam ze chapes...no vidis tak ked pojdes k nam do nitryy pridem na navstevu:))) a rovno pojdem za tym doktorom nech ma vysetri a zabijem dve muchy jednou ranou:))

James

a sprchu som neskusal :D .. nechcem aby ma bolela hlava :D to neznasam .. ked boli hlava a zuby tak to je najzakernejsie bolest

James

haha :D a mali sme pisat v jednej :D:D no tak ja rozhodne poskusam tie tvoje rady :D:D .. dufam ze aspon trocha pomoze .. ale keby ze uz mam operaciu za sebou .. minule som tak premyslal .. zeby som bol dokonale stastny a nic by mi nechybalo .. to by bola radost jooj :) .. ianc vsimla si si ze nik nam tu neradi ? :D:D .. iba mi sa bavime :D

James

no hej.. tak ptoom s fakt spytaj doktora .. ci by ti to nemohol nieako setrne napravit .. aj ked mas 15 .. lebo tri roky je dlha doba .. hlavne v tedy ked ma clovek problemy hoci akeho charakteru .. vtedy sa veci vlacia pomaly ... ale je dobre si obcas poplakat co ? :) .. tak trocha sa clovek citi ako dieta .. ale je to zdrave ..ja sa aj tak stale citim jak male decko . hoc vrajze vyzeram starsie ako na 18 :D ale tak predsa sa nebduem chovat ako stary dedko ze :D .. nos vo vriacej vode :D:D super co :D skusime ? :D .. rovno do mikrovlnky na 10 minut :D .. ako pozri nesom prti ze nechcem mat holku hej .. ako ked pride ta nech pride .. ale zeby som sa nieako snazil :D:D .. snazim sa teraz pozerat viac do buducna co by som chcel robit .. snazim sa zacat normalne studovat .. atd .. aby som v buducnosti mohol robit co ma bavi a nie naopak :) veci zo sacikov ? :D . no jo niektore hej .. ale voci vacsine uz mam odpor .. ked citam ake to je nezdrave :D .. ale tieto polievky zo zahradky :D . bez kozervantov mi chutia :D sampionova mnam :D:D .. ale uz nic .. ostatneho som sa prejedol :D .. no a uz pisme do jednej hej .. no tak neviem ja keby ze som mal ist na operaciu .. a by som sa pripravol ze co kto povie mojej radine ak nahodou neprezijem .. tak by som ani nesiel :D .. netraba tak stresovat :D:D .. tak mne to je jedno .. za dobrym doktorom sa oplati ist aj daleko daleko ... a ked v nitre je dobry tak nemam problem .. kludne aj tam pojdem .. to mi nerobi problem .. len chcem mat istotu .. taze tak .. no a vidim ze reci mas vela .. co je dobre :) .. lebo niektori sa nevedia vymacknut :D