Krivy nos, nosna prepazka

Príspevok v téme: Krivy nos, nosna prepazka
James

prosim vas o rady .. ti ktori mate skusenosti .. rozmyslam o operacii nosa .. viac menej kvoli zdravotnym dovodom .. lebo uz dlho ma to trapy no nie zeby sa s tym nedalo zit .. tak ci tak .. trebalo by mi napravit nosnu prepazku a pravdepodobne aj celu kost .. aspon s mojho usudenia si myslim .. operacie sa nebojim velmi .. ale na moje pocudovanie som pocul .. ze nosna prepazka .. alebo kost teraz neviem .. ale proste ze vacsine ak nie az skoro kazdemu sa mu to po istej dobe posunie SPAT !! ... ako to je mozne alebo kvoli comu ?? .. viem ze prepazka ma tzv ( pamet ) .. ale aj napriek tomu ze nos je rovny .. resp. bude rovny .. sa prepazka spat moze vychylit ?? aj ked uz nema preco .. lebo nic na nu narobi natlak .. fakt padlo by mi par rad ludia .. budem len rad :) .. lebo to je jedine co ma trapy .. sorry za pravopis ak nahodou :) .. diki
------------------------
Plastická operácia nosa - rinoplastika www.zdravie.sk

zuzic

inac este som ti chcela povedat (teraz uz nacinam tretiu:))) ze ja som jeden cas skusala davat si do nosa bazovy sirup:)) a celkom pomohol. to vzniklo tak ze som pila spoluziak do mna drgol a nalial mi do nosa:) taka nosna sprcha a pomohlo:) normanlne ze tyzden mi to pomahalo:))
este som sa ta chcela spytat robievas si nejaku nosnu sprchu? mylsim aj cistu vodu alebo tak...ja ked sa sprchujem pustim do nosa silno, taky tlak niekedy to trocha uvolni, sice z toho boli hlava ale niekedy pomoze...

zuzic

mna to moc nevystrasilo na druhy den operovali ju tak som bola psychologicka na chvilu:))) uz mi stihla povedat co vsetko mam povedat jej rodine ked to neprezije:)) ale zacala to takej malej rozpravat ta sa velmi bala, tak jej som musela stale klamat ze dostane inu narkozu ako ta tetka a take:)))no u nas v nitre je uzasny:)) ale sem asi kvoli tomu nepojdes:)) potom ved si zisti u vas na vychode, daj na net, daj si stranku tej nemocnice tam niekedy byva ze podakovania a tam najdes niekedy aj ktori lekaro su dobri...alebo pytaj sa kto sa nepyta nevie:) ja som mojho operatora nasla len tak ze som sa kazdeho dokola pytala:) no vies z druheho konca republiky asi tazsie pomozem:)) tak idem do jednej uz odteraz. lebo aj keby si hned zacal pisat v desiatich mne viac neni treba mne sa papulka tak lahko nezavre:))

zuzic

presne je to o tom co zazijes:) no vies ibaze ma zacala strasne bolet hlava a ked som si uvedomila ze este tri roky a ze mozno ani to neomoze ked ten doktor hovoril ze neni az tak kriva...som bola tak bezmocna...no tak som sa rozplakala nezvyknem casto plakat takze mozno mi to prospelo:) co nezabije to posilni:))no sak ja som ich nepojdela naschval po zaruke:) ale uz mam taku lekaren doma ze som si nevsimla:) ale nastastie som bola v pohode, len na druhy den som chytila taky zavrat v skole tak sa mi spoluziacka smiala ze to mam z toho ale to bolo z niecoho ineho...presne ked som sa naparovala stacilo teplo mi bolo jak na madagaskare:)) dobra blbost neopovaz skusit!vyrovnam si prepazku a vypalim oci:))) mam este jedneho doktora u ktoreho som nebola tak ten je moja posledna nadej...ale neboj sa teba to prejde raz sa ti znova zaziada frajerka:) to mas len take obdobie podla mna:)) ale inac veci zo sacikov su chutnee:)))

James

tak ta tetka ti pekne pridala na nalade .. ale take reci berem z rezervou :) .. hoc clovek sa trocha prestrasi .. pane boze tak ti ti dali teda :D hej sa este spytam .. a nevies ktori su dobri doktori ?? niekde v SR :D .. no inac ja som zacal asi pisat v dvoch .. to robim vacsinou vsade kde sa da pisat :D:D

James

no to je vacsinou o tom co v tom obdobi prezijes :D .. ako ja v jeseni nic moc hej :D moje najkrajsie casy su stale v lete :D:D a etse krajsie by som povedal ze v jari :D .. jar je super .. vsetko sa zacina a taky ten pocit :) .. super proste .. joj si plakala ? :( .. ja zatial este nie ... ale tiez mam niekedy emotivne chvilky kao kazdy :D .. ale nie pre ten moj blby nos !! :D ja by som sa bal pojest take tabletky :/// .. :D fakt neriskol by soM :D:D .. nech uz urobia neake tabletky na vyrovnanie prepazky :D:D ale neuveris co som sa minule docitaL :D:D .. ako prve urcite to je blbost ..ale to je jedno :D .. som cital niekde uz neviem kde .. jeden expert pisal .. ze ked ponoris nos do VRIACEJ VODY !! :D na tri minuty !! ::DD a potom si ho niecim oblozis a nieakymi drevkami vyrovnas .. tak do rana ho mas rovny :D:D .. znelo to skoro ako z teleshopingu .. tak neuveritelne :D .. len som cumel .. ze ako to ten clovek vazne nepisal :D:D .. si predstav do vriacej vody .. ked som sa naparoval som mal dost ako mi bolo horuco a nemohol som dychat :DD: ale toto je ina kava :D .. no inac ja som rad niekedy varil .. ale uplne ma to preslo .. uplne :D uz anui nepametam kedy som varil .. ako nieco normalne .. nie veci zo sacika :D:D .. nie cosi frajerky mi uz ani nespominal .. mam svaty pokoj :D:D .. ked som bol maly som sa ponahlal ale teraz uz ani nie .. mam bozsky klud .. a nikto mi nerobi nervy .. az je to cudny pocit :D:D

zuzic

podla mna nebudes cakat pol roka. mne povedala jedna tetka z izby pred operaciou ked ma isli uspat ze ci viem ze sa z narkozy nemusim prebudit:) celkom povzbudive nie?:) keby som jej to uverila tak by som sa asi zrutila vedela som ze riziko je ale risk je risk:) a osetrovatel co ma viezol na operacku bol taky ze bat sa nedalo:) ten mi tiez dal, ked mi odlakovaval nechty sa pytam ze preco mi odlakovava taku krasnu francuzsku manikuru a on ze ked sa budem dusit zmodraju mi nechty tak aby vedeli kedy to bude:)) s nim bolo tiez kopa srandy este tolko mam zazitkov:)) no never kazdemu kto co povie, chod spytaj sa a uvidis. len ked mozes nezameskaj zbytocne...inak ma tak napadlo preco ti stale pisem v dvoch?

zuzic

no hej klidek ty si o mne co myslis ze som blba?:) ja dobre viem kde je vranov:) ja mam korene zase v snine...nepaci sa mi to tam:)) ani ja som nemala rada jesen ale raz v jeseni sa stalo nieco krasne minuly rok a odvtedy mam jesen najradsej...chapes vzdy ked uvidim zlte listy spomeniem si na to krasne co bolo...no nazvem to zuzkina specialita:) rozok s krvou ked chces este bonus mozem pridat hlieny miesto topingu:)) tych mam tiez na rozdavanie:) fuj ale som nechutna hanba mi:) ale naoazj uz prestanem s tou srandou:) ale lespie ako plakat nie?:)sice vcera som plakala...chytila ma taka depka ze co budem robit? do 18 mam este tri roky asi to nevydrzim zatial si narobim kopu dalsich problemov...:( ja som ich prave vydolovala s tasky a snazim sa z noch este aspon jednu kvapku dostat tak ich tu prosikam:)) ja osm dostala nasofan antibiotika, tie pomohli. predstav si ze tri dni mi nic nebolo:))) no potom uz zas...ale minule som sa nastvala nasla som v skrini nejake lieky tak som si ich dala potom precitam ze su to tri roky stare atb:))az som sa zlakla ze si ublizim:) potom som mala nedavno bioparox- tie pomohli najlepsie na dva tyzdne:) ako boli nechutne, strasne z nich bolela hlava ale ucinne, aj ja mam kopu tabletok jak stara babka aj na imunitu som mala:( no len si predstav ze ti trafi do opacnej strany a budes mat este krivejsiu:)) prosim ta nepeciem sama sak by uhliky ostali z toho:)) s mamou:) no ale inak som anti typ co sa tyka varenia, len pecem rada:)jaj chudacisko ze nemas sestru...:) moj brat hovori ze za nic by ma nevymenil len za psa:) nemal by ho kto provokovat:) neboj aj frajerka raz pride:) netreba sa ponahlat vsetko ma svoj cas:)

James

no a s tym objednavanim neviem ako .. ked zopar ludi hovorilo ze cakali pol roka :( .. ja by som siel asi do ruzomberka alebo banskej bystrice .. neviem este .. ael aj tak najviac by mi to vyhovovalo o rok v jeseni .. teraz skolu treba este uspesne dokoncit

James

no ja som z Vranova :D:D teraz urcite premyslas o com to sakra rozpravam :D NO presne ako vravim kazde rocne obdobie sa da uzit naplno :) aj ked popravde jesen moc nemusim .. tie listy su pekne ale nic viac :D depresivne pocasie :D rozok s krvou ? to je teda specialita .. ale mi si az moc z toho uz robime srandu :D:D no jo prave mam na stole okolo klavesnice dvoje kvapky :D tretie neviem dke som zapatrosil .. ale tam uz nic asi nebolo .. uz ani tu neni len v jednych od lekara .. ale tie este viac upchavaju :D .. a jedne mam v taske :D este som sa nevybalil :D .. no a doktor mi dal tie kvapky dake ze nosofan .. ale somarina uplna .. aj tabletky dake :D .. ja uz s smejem z toho .. lebo nic nepomaha :D:D .. .. pojdem asi nidke robit problemi ma niekto zbije . a mi mozno napravy nos :D:D ale sa musim z dobrej strany postavit :D a dufat ze bucha pravackou :D:D .. pocuj a ty uz aj pecies hej ? :D ty si na 15 rokov nieak v predu :D este aj predo mnou :D .. ja neviem piect vidis co uz :D .. ale nik este nic nepiekol :D a sestru nemam :D mama este nemala velmi casu :D . a frajerka bohuzial neni .. takze nema mi k tom piect :D aj ked boli ale ziadna nevedela piect :D skoda :D:D .. na vsetko som sam

zuzic

no ale ja mam na vychode rodinu a pochadzam odtial takze ma kludne zatazuj mozno budem poznat:) no u nas je len tak poprasene nic moc:( a tak milujem sneh a hlavne ked je za mojim golierom vtedy ho milujem najviac:)))ja mam rada to co je:) ked je zima tak zimu ked leto tak leto:))no u vas tak dlho objednavaju? u nas vo fakultnej teda pokial viem do dvoch mesiacov objednali...no tak chod tam niekedy na jar aby ta do jesene objednali a po lete mozes ist...len to neodkladaj lebo cim neskor ta objedna tym neskor to zrobi- ake jednoduche:)) takze vidis:)no vidis vediem:) vzdy musim byt lepsia:)) ale neboj sa aj tie pridu:)) muconasal to isti:)) potom si uzijes, vies ako vyborne chuti rozok s krvou:)) mnam vyborna kombinacia zaludok ti bude vdacny:))) ale strasne sku srandu si robime a to je taka vazna vec, ved ked sa raz sliznica nastve a znici sa uplne nepomoze ani svatena voda, na cely zivot to budu bolesti...pekna vyhladka so buducnosti nie?:) ty trupik ale to by ma ani nenapadlo vecer si pustat hudbu to sa necuduj ze si bol hluchy:) aj ja ked nemam kvapky po kazdom hucim:)) a tiez som schopna vyhadzat cely byr hore nohami aby som ich nasla. aj minule som vyhadzala cely suflik s ponozkami az kym som zistila ze ich mam v taske a mohla som pol hodinu upratovat:) mne ked sa rozbil na dovolenke som sa skoro rozplakala ze co budem orbit:) som tam stala nad nim a rozmyslala co teraz:))no ano ze rychlejsie rastie ako nos. teda nema vela miesta a krivy sa lebo nema kam ist. teda tak mi to vysvetlil doktor:)) no moj nos je totalny zavodnik, formula jeden:)) no idem piect medovniky:)) skoda ze nezacitim ako vonaju:( ty si uz nieco piekol? teda tvoja mama alebo sestra alebo frajerka:))